Recaudado

370€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Deslimita`m - teatre social per a joves

Deslimita’m, és una trobada de teatre social oberta a totes les p...

Recaudado

370€

Objetivo

3.500€

Donativos

6

Faltan

Finalizado

11%

Categoría

Infancia Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 26 mar. 2014

Deslimita’m, és una trobada de teatre social oberta a totes les persones que vulguin descobrir el poder transformador i no violent del teatre. Utilitzant-lo com a mirall de la realitat i com mitjà per a la reflexió i transformació social.

Deslimita`m, és la culminació d’un any de feina feta, amb joves majoritàriament  en situació de risc d’exclusió social, mitjançant el teatre social. Els projectes Actuem! i Mosaic de Colors, inclouen el teatre social com a eina de treball des del 2006. La Fundació La Roda, amb el suport de diverses administracions i entitats, impulsa la programació dels tallers de teatre social per a joves amb l’objectiu de posar a disposició d'aquests, eines per resoldre conflictes i prevenir i reconduir situacions de vulnerabilitat social.

Qui participa?

Cada grup esta format per uns 8-15 nois i noies d’edats entre 12 i 18 anys, acompanyats per una parella d’educadors socials que han treballat amb ells durant tot el curs.

Com?

Cada grup de teatre representa la peça que ha creat durant el curs. Com sempre el treball és el resultat de les experiències compartides a les classes. Els joves ens mostren quines son les seves preocupacions, les seves pors o els seus dubtes utilitzant els recursos i les eines que els hi dona el llenguatge teatral, al mateix temps que ho comparteixen amb els altres. Una vegada acabada la representació es fa un fòrum de 15 minuts, on els assistents poden dialogar amb els nois i noies que acaben d’actuar per tal de compartir les seves inquietuds o dubtes respecte a la peça que acaben de veure. 

Què necessitem?

La teva col·laboració per a recolzar aquests joves i poder organitzar la Trobada de Joves. Creiem que aquesta Trobada de Joves és molt important dins el tancament del procés del treball de teatre com a eina de transformació i reflexió social dels diferents projectes que inclouen el teatre social. 

Per què?

Arribat a aquest punt del procés de grup, els participants necessiten compartir les experiències que han viscut i oferir-les als altres.

Adonar-se que estan en un teatre i que tot allò que mostren està passant dins aquest espai teatral.

El teatre com a espai màgic no convencional on la realitat es transforma i és transformable...

Donar l’oportunitat a aquests adolescents de poder viure aquesta circumstancia en un teatre com l’Arteria pot significar un punt de inflexió dins la seves histories.

Com a públic hi assistiran totes aquelles persones que estiguin interessades en conèixer aquests tipus de teatre, així com la resta de grups que han participat en algun període d’aquest curs en el projecte, però no han tingut marge de temps per poder arribar fins la Trobada i participants d’altres edicions.

Deslimita`m i el teatre social són projectes impulsats per la Fundació la Roda i l'Associació Impacta`t.

Més informació sobre Deslimita'm


La Fundació la Roda d’Accions Culturals i del Lleure som una fundació privada sense afany de lucre amb 40 anys de trajectòria que treballa en xarxa amb 82 entitats adherides, repartides per 35 municipis d’arreu de Catalunya, impulsant 12 projectes que tenen un impacte de 135.000 usuaris aproximadament. La Roda programa 464 accions i tallers (2016) de suport a les nostres entitats que ajuden a cohesionar el territori i funcionen com a motor de la transformació social. El premi més destacat que la Roda ha rebut és la Creu de Sant Jordi l’any 2001, en reconeixement del valor social i cultural de la seva tasca des de 1977. L'any 2015 va ser declarada com a entitat d’interès cultural (ja havia estat guardonada com a Associació amb el mateix reconeixement l’any 1999)

Donantes (6)

CRISTINA

120€

Hace 2.738 días

Anónimo

50€

Hace 2.744 días

Lluisa

50€

Hace 2.763 días

Anónimo

50€

Hace 2.764 días

Anónimo

50€

Hace 2.764 días

Anónimo

50€

Hace 2.764 días

Ver más donantes

Comentarios (4)

Lluisa

Hace 2.763 días

Endavant La Roda que és molt necessària per el nostre país!

Patrocinadores