Recaudado

200€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Creació Ferafoc petit de Sant Quintí de Mediona

Ajuda'ns a complir un somni! Entre tots farem possible la construcció del Ferafoc petit de Sant Quintí de Mediona.

Recaudado

200€

Objetivo

1.400€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

14%

Categoría

Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 9 ago. 2020

El projecte que presentem és la creació del Ferafoc petit de Sant Quintí de Mediona, una figura infantil d’imatgeria festiva que podrà ser considerada com “el fill o bé una rèplica del Ferafoc” i que serà portada per nens i nenes d’entre 8 i 14 anys. La figura del Ferafoc petit serà un element que s’incorporarà al Seguici Festiu petit de la població de Sant Quintí de Mediona.

El Ferafoc de Sant Quintí de Mediona és una bèstia de foc de nova creació que neix l’any 2011 de la mà del constructor Elias Álvarez. El Ferafoc és un hipogrif, una criatura amb el cap, el pit i les ales d’una àliga i la part posterior d’un cavall. L’historiador Joan Serra va confeccionar una rondalla, de ficció, que explica la història de la bèstia, i ens l’enllaça a un passat mitològic de Sant Quintí.

La iniciativa de la creació del Ferafoc petit respon a la necessitat d’incorporar l’element festiu a la Festa Major dels Petits de Sant Quintí de Mediona, acte que va néixer a l’any 2000 i que consisteix en la cercavila de tots els balls populars petits, que actuen a imitació i semblança dels balls populars dels grans, d’aquesta forma amb la seva incorporació, s’enriqueix el folklore local, la cultura popular i dins la nostra entitat es dona protagonisme i implicació als nens i nenes i s’incentiva la cultura entre generacions.  

La nova bèstia infantil de Sant Quintí de Mediona s’estrenarà a l'any 2021 en commemoració del desè aniversari del Ferafoc de Sant Quintí de Mediona.

Les vostres donacions aniran destinades íntegrament a finançar les despeses originades per la construcció del Ferafoc petit de Sant Quintí de Mediona, tasques que ja s’estan portant a terme des del Taller de l’Escultor Elias Álvarez. La teva aportació t’assegura un lloc a la historia, si la teva donació és inferior a 20 euros es farà un agraïment per les xarxes socials i sí és superior a 20 euros, també inscriure’m el teu nom dins del Ferafoc petit.

Fes un donatiu i entre tots farem realitat aquest somni! El Ferafoc creix amb tu!

L’Associació Colla Ferafoc de Sant Quintí de Mediona, és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la gestió i desenvolupament de les actuacions folklòriques del Ferafoc, figura d'imatgeria festiva, així com la seva conservació, difusió del nom, historia i organització d’activitats culturals, relacionades amb la promoció de la cultura i el folklore català.

Donantes (4)

Anónimo

25€

Hace 438 días

Anónimo

40€

Hace 438 días

Ivet Espinar

35€

Hace 440 días

Anónimo

100€

Hace 440 días

Comentarios (3)

Patrocinadores