Recaudado

975€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Corre la marató de Bcn'2021 amb mi, pels nens diabètics

Correré la marató de Barcelona del 7 de novembre del 2021 desprès de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis infantil que fa l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Recaudado

975€

Objetivo

2.000€

Donativos

25

Faltan

50 días

49%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Categoría

Salud Inserción social Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 8 oct. 2019

Em dic Miquel Pucurull i tinc 82 anys. Correré la marató de Barcelona del 7 de novembre desprès de recaptar fons per a la investigació sobre la diabetis infantil que fa l’Hospital de Sant Joan de Déu.  És colpidor saber que els nens i nenes diabètics estan condemnats, fins que no s’arribi a la solució, a l’esclavitud de l’agulla que els manté en vida, i a haver de controlar acuradament el que mengen i l’exercici que fan. Ho dic per experiència: tinc una néta que pateix la condició de diabètica. La recerca requereix molts diners i encara queda un camí molt llarg  per arribar a la meta. Per això, voldria demanar-te la teva col•laboració. Sigui quina sigui l’aportació que puguis fer, serà extraordinàriament celebrada  i utilitzada com cal pel CIDI de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Moltes gràcies

 

Me llamo Miquel Pucurull y tengo 82 años. Correré el maratón de Barcelona del 7 de noviembre del 2021 después de recaudar fondos para la investigación sobre la diabetes infantil que realiza el Hospital de Sant Joan de Déu. Es tremendo saber que los niños y niñas diabéticos están condenados, hasta que no se llegue a la solución, a la esclavitud de la aguja que los mantiene en vida, y a controlar cuidadosamente lo que comen y el ejercicio que hacen. Lo digo por experiencia: tengo una nieta que sufre la condición de diabètica. La investigación requiere mucho dinero i todavía queda un largo camino para llegar a la meta. Por ello, quisiera pedirte tu colaboración. Sea cual sea la aportación que puedas hacer, será extraordinariamente celebrada y utilizada como corresponde por el CIDI del Hospital de Sant Joan de Déu. Muchas gracias.

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència, persones gran, els joves i els infants hospitalitzats. A més a més, apostem per la recerca i la cooperació internacional. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

................

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia, personas mayores, jóvenes y la infancia hospitalizada. Además apostamos por la investigación y por la cooperación internacional. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

 

Donantes (25)

Antoni

Donación oculta

Hace 6 días

Robert

10€

Hace 561 días

Josep Maria

Donación oculta

Hace 562 días

Kilian

100€

Hace 562 días

Jordi

50€

Hace 573 días

ISABEL

30€

Hace 575 días

Manuel

50€

Hace 575 días

Jordi

20€

Hace 578 días

Anónimo

20€

Hace 578 días

Eulaieta

10€

Hace 578 días

Verónica

20€

Hace 578 días

Miquel

20€

Hace 578 días

XAVI

20€

Hace 607 días

Roser

Donación oculta

Hace 609 días

José Alberto

Donación oculta

Hace 611 días

Mercè

30€

Hace 611 días

Daniel

30€

Hace 611 días

Anónimo

30€

Hace 612 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 661 días

Nuria

50€

Hace 685 días

Miquel

50€

Hace 692 días

Anónimo

20€

Hace 702 días

Anónimo

10€

Hace 710 días

Anónimo

100€

Hace 710 días

Ver más donantes

Comentarios (11)

Antoni

Hace 6 días

Pucu, he fet un donatiu pel teu repte. Antoni.

Si d'alguna cosa, n'estic convençut, és que gent com tu contribuïu a fer un món molt millor. Una abraçada Miquel!
Pep Fossas

Kilian

Hace 562 días

Ànims i gràcies!

Jordi

Hace 578 días

Molta força,Miquel, per a aquest gran repte!!
content de col.laborar-hi !!

Verónica

Hace 578 días

Per aquesta bona causa i per l'exemple que dones, Miquel

XAVI

Hace 607 días

Pel vostre repte i perquè vau ser el meu referent en aquest mon del córrer - solidari. Molta sort en aquesta Marató tan especial! Ens veiem

Roser

Hace 609 días

Fent-te costat, Pucu, la causa s'ho val i tu també!

Endavant Miquel, agraïm que ho intentis de nou i això ja és un triomf.

Miquel

Hace 692 días

Desitjo que recaptis molt. La causa s'ho val.
Nuri.

Patrocinadores