Recaudado

335€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Corre amb el cor sincer: sense parar per família d'hetauda

Família d’Hetauda és una organització no governamental que té com a objectiu ajudar al desenvolupament dels infan...

Recaudado

335€

Objetivo

700€

Donativos

9

Faltan

Finalizado

48%

A favor de

Reto liderado por

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 24 mar. 2014

Família d’Hetauda és una organització no governamental que té com a objectiu ajudar al desenvolupament dels infants desfavorits en els àmbits de la discapacitat o l’exclusió social. Actuen a la zona de Makwanpur, situada al sud del Nepal, principalment a la ciutat d’Hetauda, capital del districte. La seva acció es centra a donar resposta a les necessitats dels infants, en tots els àmbits de la seva vida diària, per tal de millorar la seva qualitat de vida d’una manera integral.

L’ONGD Família d’Hetauda va néixer a partir d’una experiència que van viure l’Aina Barca i l’Adrián Cabrero el juliol de 2012 a la ciutat d’Hetauda, al Nepal. Allà van conèixer uns nens i nenes genials, uns infants que amb la seva alegria els van fer sentir part de la gran família que forma la Casa d’Acollida Helpless Disabled Child Rehabilitation Center.

A partir d’aquell moment van iniciar diversos projectes per millorar la vida dels infants que van conèixer, garantint així una atenció sanitària digne, una educació de qualitat o la inclusió social d’infants amb discapacitat.

El repte personal que aquí es presenta neix amb un doble objectiu, per una banda donar difusió a aquesta ONGD nascuda des de l'emprenedoria social a casa nostra, i portada des de la base d'un munt de valors que comparteixo: compromís, no-discriminació, participació, autonomia, transparència, sostenibilitat, coherència, entusiasme... I des de la meva relació amb ambdos fundadors sé que des de la humilitat, el treball i la il·lusió. I tot això és valuosíssim i molt útil en la nostra societat actual, plena de desigualtats.

El segon objectiu és ajudar a recollir fons per continuar la seva tasca. I creieu-me que val la pena, tant l'Aina com l'Adrià viuen intensament els projectes que desenvolupen, des de l'inici fins a l'execució, passant per totes les etapes. Quan confíem en ells ho fem en dos persones que saben el que es fan i que no pararan fins aconseguir-ho, així que val la pena fer-ho, ja que l'éxit està assegurat.

El medi per vehicular-ho no és altre que una de les meves passions, el córrer, i és que crec que aquest també vincula gran part dels valors als que feia referència més amunt, els qui ho practiquin ho sabran bé. És per això, que aprofitant les experiències i la preparació que faig entre passa i passa que procuraré aconseguir els objectius plantejats, sumarem un munt de km's! Portaré el repte per les diferents curses de les que prendré part fins a la finalització del mateix, havent-ne de tot tipus: asfalt i muntanya, individuals i per equips, de llarga distància i curtes...

Podreu anar seguint les evolucions i més informació del repte al meu blog http://masquecorredor.blogspot.com.es/. Per estar més informats de la feina realitzada per la ONGD Familia d'Hetauda no dubteu en visitar la seva plana web http://www.familiadehetauda.org/ca/. El lema del repte: #CorreAmbElCorSincer, és un gest de complicitat envers la seva feina, doncs és així com ells duen endavant els seus projectes, amb el cor sincer.

Familia de Hetauda es una organización no gubernamental que tiene como objetivo ayudar al desarrollo de los niños y niñas desfavorecidos en los ámbitos de la discapacidad o la exclusión social. Actuamos en la zona de Makwanpur, situada al sur de Nepal, principalmente en la ciudad de Hetauda, capital del distrito. Nuestra acción se centra en dar respuesta a las necesidades de los niños y niñas, en todos los ámbitos de su vida diaria, con el fin de mejorar su calidad de vida de una manera integral.

Donantes (9)

Guillem

60€

Hace 2.979 días

Pablo

50€

Hace 2.981 días

Rubén

40€

Hace 2.991 días

Maria

10€

Hace 2.992 días

Marcos

100€

Hace 3.047 días

Francesc X.

25€

Hace 3.056 días

Judith

20€

Hace 3.060 días

miquel

10€

Hace 3.060 días

Anónimo

20€

Hace 3.061 días

Ver más donantes

Comentarios (7)

Guillem

Hace 2.979 días

A per totes!

Pablo

Hace 2.981 días

Espero que aconsegueixis el teu repte i que Familia d'Heutada aconsegueixi els seus somnis!

Rubén

Hace 2.991 días

No podía dejar pasar la oportunidad de colaborar en este reto deportivo y solidario tan bonito, un grande Dani y la familia Hetauda!!

Maria

Hace 2.992 días

Suerte! ;)

Marcos

Hace 3.047 días

Iniciativa admirable y en la que espero participar pronto!

miquel

Hace 3.060 días

L'enhorabona per córrer per ajudar amb els més desafavorits.

Patrocinadores