Recaudado

3.310€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Connecta’t amb el cor!

Volem comprar 15 tauletes i 6 portàtils per deixar en préstec a infants en risc d’exclusió, així com a persones que estan soles.

Recaudado

3.310€

Objetivo

4.000€

Donativos

29

Faltan

Finalizado

83%

A favor de

Categoría

Personas sin hogar Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 23 nov 2020

Arrels Sant Ignasi acollim, acompanyem i defensem els drets  de les persones més vulnerables de Lleida i entorn.

En Joan, no es diu Joan, però se’n podria dir: Joan, Alí, Sebas, Núria, Paco…  En Joan, doncs, viu temporalment en un pis d’Arrels Sant Ignasi. És casa seva i ho diu. I quan ens ho diu, ens agrada. Perquè l’hem acollit i acompanyat, volem que sigui autònom, independent i que pugui fer la seva vida. La pandèmia l’ha reclòs a casa, no pot venir als tallers formatius que realitzem, no pot llegir les notícies, no pot fer la visita d’atenció social, no pot connectar amb els seus éssers estimats, amics, família... I quan ha pogut sortir, també s’ha trobat que no pot fer tràmits online per rebre les ajudes, perquè no té on fer-los ni amb què connectar-se; no pot seguir amb normalitat el seu tractament mèdic; ha deixat de fer el curset de formació presencial que s’hi havia apunta’t perquè ara es fa en format virtual,... Això no ens agrada, no ho volem per ningú, no volem que hi hagi encara més desigualtats,  no és just que en Joan no tingui un lloc on compartir estones amb qui s’estima, encara que sigui connectat a un ordinador a centenars de quilòmetres. 

Arrels Sant Ignasi compta amb 7 habitatges de suport a la vida autònoma amb 21 places per la acollida de persones, que com el Joan, es troben en situació de sense llar.

Per altra banda, al barri del Secà de Sant Pere, realitzem acompanyament amb nens i nenes en risc d’exclusió social de Lleida, a través del reforç escolar de dilluns a dijous i l’Esplai els divendres. Aquest any els infants que acompanyem al reforç escolar, han utilitzat el mòbil del pare o de la mare, en el millor dels casos, per a realitzar les tasques escolars i mantenir el contacte amb el professorat i companys/es de l’escola. El 80 % d’aquests infants no disposen de cap dispositiu adequat  (tablet, PC, portàtil...) per realitzar aquestes tasques escolars i per tant, es desafavoreix el seu procés d’aprenentatge.

Tant aquests infants en risc com els adults que viuen als nostres pisos de suport, s’han vist afectats per la pandèmia, i s’ha posat encara més de manifest les diferències que ja hi havia en l’accés i ús de teconologies. Per nois com el Joan així com per aquests infants que pateixen aquesta situació, els hi volem oferir un ordinador en préstec o cessió temporal, que disposi de connexió i que puguin aprendre com fer-ho. 

COM ES CONCRETA AIXÒ?

Volem comprar 15 tauletes i 6 ordinadors portàtils que deixarem en préstec a les famílies d’aquests infants que no en tenen, així com a les persones que estan soles i necessiten (ara més que mai) poder connectar amb els seus, amb els altres i amb la vida.

Per tot això, demanem 4.000 € del cost total, que destinarem a adquirir aquests equips informàtics, tot esperant rebre la resta de finançament per altres vies.

Arrels Sant Ignasi acull i acompanya a les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida.

Aquest camí el fem possible mitjançant els 6 programes d’atenció: Arrels Centre Obert, Arrels Servei d’Aliments “ La Botigueta”, Arrels Reducció de Danys, Arrels Reinserció, Arrels Acompanyament i Arrels Unitat Dependent.

El disseny d’atenció pren la forma d’un itinerari de diversos programes i diversos serveis, en el qual la persona pot situar-se en qualsevol punt i trobar suports per anar avançant emprant diferents baules segons el seu moment, desig i possibilitat. Es un disseny molt flexible, personalitzat, pacient i creatiu, per tal que la persona s’hi mogui desenvolupant el seu potencial de llibertat.

Donantes (29)

Anónimo

100€

Hace 1.151 días

Ramon

Donación oculta

Hace 1.152 días

Belén

50€

Hace 1.153 días

Genis Guardia

25€

Hace 1.158 días

M.Isabel

50€

Hace 1.158 días

Salvador

50€

Hace 1.160 días

Mª ÀNGELS

35€

Hace 1.164 días

Raquel

2.000€

Hace 1.166 días

MARIA ANTONIA

100€

Hace 1.174 días

Jordi

Donación oculta

Hace 1.174 días

Rosa

Donación oculta

Hace 1.174 días

Anónimo

25€

Hace 1.185 días

Anónimo

50€

Hace 1.187 días

Silvia

50€

Hace 1.188 días

Rosa M

150€

Hace 1.189 días

Anónimo

25€

Hace 1.189 días

Ver más donantes

Comentarios (3)

Ramon

Hace 1.152 días

Endavant!

Patrocinadores