Recaudado

25€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

CONCERT DE MÚSICA SOLIDARI APOL.LO i ACHIL.LES, 7 i 5 anys

Tenim ganes d'ajudar com estem fent des de fa tres Nadals

Recaudado

25€

Objetivo

500€

Donativos

1

Faltan

Finalizado

5%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Salud Ayuda humanitaria Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 23 nov. 2021

Som l'Apol.lo i l'Aquil.les i tenim 7 i 5 anys. Vivim a Londres, som catalans i som músics. Ester organitzant un Concert Benèfic per La Marató i Canvi Climàtic que farem el 19 de desembre a La Garriga. 

Convidarem a músics i amics músics perque toquin amb nosaltres. Durant aquests dos anys moltes persones han tingut problemes mentals perque la pandèmia ha afectat molt a aque estiuin nervisos, espantats, tristos ... hem d'ajudar-los!. 

El Canvi Climàtic també fa molta por i preocupa. També hi ha moltes persones que tenen mallaties mentals des de que van nèixer i necessiten mes coses que nosaltres. Hi han molts nens i nenes amb malalties mentals que necessiten ajuda. El problema de les malalties mentals és un problema molt gran perque no es pot veure. Es pot veure si una persona s'ha trencat el braç però no si te una malatia mental. 

Creiem que la música  pot ajudar perque és una llengua màgica que tothom pot entendre. Escoltant música i tocant música, les persones es poden sentir millor i fins i tot ajudar a curar. 

Aquest Nadal, la Música ens ajudarà a recaptar dinaers per poder ajudar. 

Moltes gràcies, 

Apol.lo i Achil.les

Save the Children es la organización independiente líder en la defensa de los derechos de la infancia en todo el mundo. Trabajamos en más de 120 países salvando vidas, proporcionando seguridad y protección a los niños y las niñas y defendiendo sus derechos en el marco de la Convención sobre los Derechos del Niño.

En España trabajamos desde hace más de 20 años con programas de atención a los niños más vulnerables, centrados en la infancia en riesgo de pobreza o exclusión social. A través de nuestros programas, proporcionamos atención integral a los niños y sus familias para que la situación económica o de exclusión social no los impida disfrutar plenamente de sus derechos.

Donantes (1)

Rosa Maria

25€

Hace 373 días

Patrocinadores