Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

CON POCO HACEMOS MUCHO

Aspace es una asociación en la que ayudan día a día a la integración social de chic@s con parálisis cerebral.Después de 9 años corriendo......Pienso , por que no hacemos algo tan fácil para nosotr@s y tan importante para ellos?AYUDAR A QUE SIGAN..

Recaudado

0€

Objetivo

1.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad intelectual Inserción social Deporte inclusivo

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 15 ene 2018

Intento recaudar para ASPACE, ya que tengo un sobrino de 18 años el cual desde que tenía apenas 3 años está en ASPACE.

Le han enseñado todo para ser "independiente".

Hasta el punto que actualmente vive en un piso tutelado en Salamanca con chic@s con su misma minusvalía.

Cosa que en casa nos parecía imposible una convivencia tranquila ó cuanto menos, cómoda.

Esta asociación es un ejemplo de superación, constancia. 

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre amb més de 60 anys d'experiència oferint serveis d'atenció integrada sanitària, social i educativa a persones amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, al llarg de tota la seva vida, des del naixement fins a la vellesa, així com l'acompanyament i suport a les seves famílies

El nostre model d'atenció està basat en la integració sanitària, social i educativa duent a terme aliances estratègiques amb els principals hospitals de referència, xarxa sanitària, social i educativa, per tal de facilitar la continuïtat de l'atenció, l'acompanyament en la cronicitat i la gestió de la complexitat. Fomentem la proximitat, més enllà dels nostres centres, gràcies a la incorporació de noves tecnologies. 

Els serveis de Salut, Socials i Educatius de la Fundació Aspace Catalunya, es basen en un model biopsicosocial i cultural, centrat en la persona amb patologies del neurodesenvolupament, paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, i considera les tres dimensions que conformen la salut d'una persona: la dimensió física o factors biològics, la dimensió emocional o factors psicològics i la dimensió social i cultural o factors de relació amb l'entorn. Aquesta visió implica la inter i multidisciplinarietat en la intervenció i compta amb les aportacions de diferents professionals i agents. Tots els serveis que ha anat desenvolupant la Fundació són de caràcter públic i/o concertat, amb l'objectiu de garantir una atenció universal i accessible, amb un esperit de caràcter públic adreçat a donar servei a les necessitats de les persones i famílies. 

 

 

 

Donantes (0)

Patrocinadores