Recaudado

340€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Col·labora amb el suport escolar a nens i nenes al Líban

Col·laboració en el finançament necessari per fer front a les despeses del programa de suport escolar a 65 nens/es refugiats sirians i infants libanesos que viuen en condicions precàries (amb Proide i Projecte Fratelli)

Recaudado

340€

Objetivo

300€

Donativos

9

Faltan

Finalizado

113%

A favor de

Categoría

Infancia Cooperación internacional

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 14 nov. 2017

El Líban és un país de prop de 5 milions de persones, on es calcula que hi ha vora un milió de refugiats, provinent de les guerres a Síria i a Iraq. Això ha dut al Líban a una inestablitat política, social i econòmica. Els qui pateixen més aquesta situació són els infants. Des d'aquesta problemàtica, La Salle i Maristes es van posar d'acord per fer un nou projecte, el Projecte Fratelli,

L’objectiu principal del Projecte Fratelli, que inclou l’actuació en dues localitats i 3 comunitats diferents (sirians i iraquians, difícils de barrejar, i libanesos) és proporcionar suport educatiu a tots aquests nens i nenes per tal que puguin tenir la possibilitat d’accedir al sistema educatiu libanès.

Des de PROIDE es treballa per trobar el finançament necessari per fer front a les despeses del programa de suport escolar a 65 nens/es refugiats sirians i infants libanesos que viuen en condicions precàries. Aquests 65 nens i nenes assisteixen a les escoles públiques del Líban però necessiten un acompanyament per tal de garantir una estabilitat en l’àmbit escolar i evitar-ne el fracàs.

La Fundació PROIDE (Promoció i Desenvolupament) és una ONG nascuda al 1992 que forma part de les escoles de La Salle Catalunya i que treballa per guanyar quotes de justícia social a través de l’educació de qualitat per a tothom.

Treballem per garantir el DRET A L’EDUCACIÓ a països empobrits, a Àfrica per incrementar l’accés de petits i joves de condició social molt humil, i a Amèrica Llatina per donar oportunitats educatives a joves indígenes, col·lectiu històricament exclòs de les oportunitats de desenvolupament. També a l’Orient Mitjà, PROIDE també hi treballa per donar resposta a la crisi de les persones refugiades, des del reforç escolar a petits i joves sirians i iraquians, que el conflicte, l’èxode i el refugi els ha provocat un notable endarreriment educatiu.

El compromís de PROIDE va més enllà de l’acció directa, i com a agent educatiu que és, promou una EDUCACIÓ TRANSFORMADORA a les aules per forjar una ciutadania informada, crítica i compromesa amb el benestar global, alhora que conscient de la interconnexió entre problemàtiques i solucions de caràcter estructural.

Donantes (9)

Mercè

Donación oculta

Hace 1.390 días

Anónimo

100€

Hace 1.395 días

Jordi

30€

Hace 1.395 días

Angel

20€

Hace 1.396 días

Lluïsa

10€

Hace 1.396 días

ABIERTO FESTIVOS Scp

50€

Hace 1.396 días

Diego

20€

Hace 1.399 días

Angel

30€

Hace 1.400 días

Anónimo

30€

Hace 1.400 días

Ver más donantes

Comentarios (2)

Jordi

Hace 1.395 días

ànims!!

Patrocinadores