Recaudado

135€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Circuit de l'obaga: cursa solidària contra el càncer

Des de la organització del Circuit de l'Obaga, cursa solidària per recaptar fons contra el càncer, creem aq...

Recaudado

135€

Objetivo

500€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

27%

Reto liderado por

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 7 oct. 2014

Des de la organització del Circuit de l'Obaga, cursa solidària per recaptar fons contra el càncer, creem aquesta campanya de crowdfunging dirigida a totes aquelles persones que no poden assisstir a la cursa però volen aportar el seu gra de sorra a la lluita contra el càncer. Tots els fons recaptats a través de les inscripcions de la cursa i els donatius personals es destinaran a la FECEC Federació d'Entitats Contra El Càncer.

Ajuda'ns a crear un món millor, perquè tots podem córrer contra el càncer!

*Totes les persones que desitgin aportar un donatiu superior a 10€ podran recollir una samarreta del Circuit de l'Obaga el mateix dia de la cursa, el 2 de novembre a Tiurana. 

La Federació Catalana d´Entitats contra el Càncer (FECEC), junts contra el càncer és una organització que agrupa les principals entitats que a Catalunya treballen per millorar la qualitat de vida del pacient amb càncer i la seva família. Donem serveis a les entitats federades, desenvolupem programes en les àrees de divulgació i prevenció, supervivents, recerca psicosocial i foment del voluntariat en l’àmbit oncològic.

Donantes (4)

Anónimo

20€

Hace 2.478 días

Pablo

10€

Hace 2.485 días

Anónimo

5€

Hace 2.486 días

Joel

100€

Hace 2.490 días

Comentarios (1)

Patrocinadores