Recaudado

87€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

CAPES DE PELL

Recull de testimonis en forma de conte il·lustrat (eBook) en el qual vint-i-tres dones expliquem la nostra relació amb l'angoixa i/o la depressió.

Recaudado

87€

Objetivo

1.000€

Donativos

11

Faltan

101 días

9%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Categoría

Enfermedad mental Salud Educación Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 15 sept. 2021

Capes de pell neix de la necessitat de compartir i visibilitzar diferents trastorns de la salut mental. És un projecte comunitari on, un total de 31 dones, han posat part de la seva vida en aquestes pàgines (testimonis, il·lustradores i maquetadora). 
Mitjançant el llenguatge escrit i visual, volem normalitzar l'angoixa i la depressió i fer costat a totes aquelles persones que estan passant per un procés similar. 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

A canvi de la teva donació (no hi ha mínim econòmic), un cop a la setmana em posaré en contacte amb totes les persones que voleu formar part de Capes de pell i us el faré arribar mitjançant correu electrònic.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (11)

Anónimo

15€

Hace 12 horas

Maria

15€

Hace 13 horas

Martina

Donación oculta

Hace 22 horas

Marta

Donación oculta

Hace un día

Abril

5€

Hace un día

Yule

10€

Hace 2 días

Laia

Donación oculta

Hace 2 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 2 días

Esther

5€

Hace 3 días

Ariadna

1€

Hace 6 días

Danae

1€

Hace 6 días

Ver más donantes

Comentarios (3)

Maria

Hace 13 horas

Los aceites ayudando en tu Bonito proyecto!.🦋

Marta

Hace un día

Gràcies❤️

Yule

Hace 2 días

Gràcies ❤️

Patrocinadores