Recaudado

2.942€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

CAP DE SETMANA CULTURAL PER LA MARATÓ DE TV3 - Santa Coloma de Cervelló

Les entitats de Sta. Coloma de Cervelló s'uneixen per realitzar actes durant els dies 18-19-20 de Desembre, la recaptació integra serà per Marató TV3

Recaudado

2.942€

Objetivo

1.000€

Donativos

22

Faltan

Finalizado

294%

Reto liderado por

Geganters i Grallers de Santa Coloma de Cervelló
Toquikitoqui, Gent Gran Sta Coloma, Drac i Diables Colònia Güell, Assoc. Més Capaç, Colònia Modernista, Com. de Festa Major, Si Fa Sol, La Txaranga, Grup Teatre Sorec, Societat Recreativa, Ateneu Unió, Coral Salvana, Ajuntament Santa Coloma (Reg. Cultura

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 19 nov. 2020

Més de 10 entitats del municipi de Santa Coloma de Cervelló s'uneixen per fer el "Cap de Setmana Cultural per la Marató de TV3". 

El cap de setmana del 18, 19 i 20 de desembre es realitzaran un seguit d'actes culturals, amb reserva prèvia online  i aforaments limitats, garantint totes les mesures de seguretat, amb format Taquilla Inversa, tots els fons recollits es destinaran a la Marató de TV3.

Per aquelles persones que no puguin assistir presencialment als actes, però vulguin col·laborar amb la causa, podreu fer un donatiu a través d'aquest enllaç.

Enguany, el tema de la Marató de TV3 és el Covid-19, pel que centraran els esforços per sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19 i s'apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (22)

Biblioteca

200€

Hace 309 días

Anónimo

15€

Hace 310 días

Salvador

120€

Hace 310 días

Carles

128€

Hace 310 días

Jordi

25€

Hace 310 días

Xavier

20€

Hace 310 días

Marta

250€

Hace 310 días

Josep Vidal Saura

30€

Hace 311 días

Anna Martinez

Donación oculta

Hace 311 días

Rosa

35€

Hace 311 días

Montserrat

200€

Hace 311 días

Ateneu Unió

200€

Hace 311 días

Ariadna

420€

Hace 311 días

M. Rosa

25€

Hace 312 días

Anónimo

5€

Hace 312 días

Maria Pau

50€

Hace 319 días

Jessica

35€

Hace 321 días

Dolors

100€

Hace 325 días

Ariadna

10€

Hace 326 días

Ver más donantes

Comentarios (14)

Biblioteca

Hace 309 días

La biblioteca Pilarín Bayés ha recaptat 200€ amb el sorteig de la cistella literària.

Salvador

Hace 310 días

Moltes gràcies a tots els que feu possible que Santa Coloma sigui solidària amb una causa tan justa i necessària.

Carles

Hace 310 días

Firavins Santa Coloma de Cervello

Associació Comissió de Festes Majors de Santa Coloma de Cervello

Jordi

Hace 310 días

Gràcies a totes les entitats que heu fet possible el Cap de Setmana Cultural per la Marató de TV3. De llarg s’ha superat l’objectiu i tot gràcies a vosaltres. Tenim molta sort de tenir un teixit cultural tant actiu i compromés. Cultura Segura i Solidària. Animeu-vos a fer donacions! Salut i cultura!

La recaptació dels actes de Gegants, Mostra de Balls de Gegants, Moltes gràcies per les vostres aportacions!

Marta

Hace 310 días

Activitat familiar Santa Coloma més Capaç

Rosa

Hace 311 días

Ajudem a sortir d’aquest malson

Montserrat

Hace 311 días

Associaciò La Colònia Modernista

Ariadna

Hace 311 días

Ja hem aportat la recaptació del Grup de Teatre de la Societat Recreativa de l'espectacle "Salvem el Teatre". Moltes gràcies pels vostres donatius i el vostre suport!

Maria Pau

Hace 319 días

Plantem cara a la Covid i que millor que a través de la cultura!

Jessica

Hace 321 días

Perquè dintre d'aquesta situació tan complicada, continuarem pujant esglaons, res ens atura!!.. des de totes les entitats culturals, esportives, de manera personal, grups d'amics, familiars.. aqui si que estem junts per continuar aportant!! Perquè junts aconseguirem aquest repte!!.

Dolors

Hace 325 días

Som-hi !

Patrocinadores