Recaudado

151€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

BitsxlaMarató 2023

Hackató que plantejarà solucions per fer front als reptes que presenta la salut sexual i repreproductiva.

Recaudado

151€

Objetivo

1.001€

Donativos

2

Faltan

12 días

15%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Universitat Politècnica de Catalunya
Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB-UPC), hackers@UPC, el Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) i l'Institut de Recerca de Sant Pau

Categoría

Investigación científica Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 12 nov 2023

Del 15 al 17 de desembre, la FIB-UPC, hackers@upc, el BSC-CNS  i l'Institut de Recerca de Sant Pau organitzen una hackathó on professionals dels àmbits de la salut i de la tecnologia buscaran solucions software de manera col·laborativa per a fer front als reptes que ens planteja la salut sexual i reproductiva.

Totes les solucions que es proposin seran premis pels milions de persones afectades! Ajuda'ns a ajudar-les! Comptem amb tu!

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (2)

Anónimo

Donación oculta

Hace 3 días

Anónimo

101€

Hace 21 días

Comentarios (1)

Patrocinadores