Recaudado

20€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

BitsxlaMarató 2022

Hackathon donde profesionales de los ámbitos de la salud y de la tecnología buscarán soluciones para los retos que presenta la salud cardiovascular

Recaudado

20€

Objetivo

1.001€

Donativos

1

Faltan

29 días

2%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Universitat Politècnica de Catalunya
Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB-UPC), hackersUPC, el Barcelona Supercomputing Center - Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) i l'Escola Superior d'Infermeria del Mar (Hospital del Mar)

Categoría

Salud Educación

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 17 nov. 2022

Del 16 al 18 de diciembre, la FIB-UPC, hackers@upc, el BSC-CNS y la Escuela Superior de Enfermería de Mar (Hospital de Mar) organizan una hackathon donde profesionales de los ámbitos de la salud y de la tecnología buscarán soluciones software de forma colaborativa para hacer frente a los retos que nos plantea la salud cardiovascular.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (1)

Anónimo

20€

Hace 2 días

Patrocinadores