Recaudado

1.500€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Barcelona Tech City por La Marató de TV3

#TechBarcelonaXLaMarató ¿Te sumas con nosotros?

Recaudado

1.500€

Objetivo

1.500€

Donativos

18

Faltan

16 días

100%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 12 nov. 2020

En Barcelona Tech City somos muchos y juntos, no solo sumamos, sino que multiplicamos. Queremos hacer una llamada a todo el ecosistema para que nos ayudéis a recaudar para La Marató de TV3.

Además, este año, la causa nos afecta a todos. Esta Marató #TocaATothom. Nadie es ajeno al Covid-19. Todos conocemos amigos, familiares que lo hayan pasado, incluso en muchos casos nosotros mismos. La investigación es fundamental y necesita fondos para avanzar.  +info en la web de La Marató.

¡Comparte en las redes #TechBarcelonaXLaMarató y haz tu donación, porque juntos multiplicamos! 

¡Haz ya tu donativo!!! No importa el valor, todo suma y todo es bienvenido

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (18)

TECNOLOGIA FAMILIAR SL

80€

Hace 0 horas

TECNOLOGIA FAMILIAR SL

120€

Hace una hora

Mireia

Donación oculta

Hace 2 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 7 días

Anónimo

100€

Hace 9 días

Adela

15€

Hace 9 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 9 días

Anónimo

20€

Hace 9 días

Miquel

35€

Hace 11 días

Workdeck

100€

Hace 12 días

Dario Di Sarno

25€

Hace 13 días

simona

15€

Hace 17 días

Anónimo

25€

Hace 17 días

Claremont Studios SL

500€

Hace 17 días

Anónimo

60€

Hace 19 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 20 días

ricard

20€

Hace 20 días

Ver más donantes

Comentarios (7)

Mireia

Hace 2 días

Em sumo a la iniciativa de @barcelonatechcity #TechBarcelonaXLaMarató

Workdeck

Hace 12 días

Pleasure to support this cause!

Estudio34 vol sumar-se a aquesta crida com a partner de Barcelona Tech City. Aquest any la Marató #TocaATothom #TechBarcelonaXLaMarató

Patrocinadores