Recaudado

75€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Bany de cap d'any: Capbussada al mar

Inscripció solidària a l'activitat

Recaudado

75€

Objetivo

250€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

30%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 4 dic. 2020

Els Clubs Claror ens sumem a La Marató de TV3 que enguany suma recursos per avançar en la recerca que millori la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

DIJOUS 31 DE DESEMBRE
Capbussada a la platja: deixem el 2020 revitalitzats!

Punt de trobada: 14, a la platja del Somorrostro (Barceloneta)
Donatiu: 5 € / persona. Indica nom i cognoms.

Encara no t'has inscrit a la capbussada? Si no hem assolit el repte, encara tenim places!!!! Inscripció: https://forms.gle/6bMBdAyysCnWPzQu9

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (4)

Jaume

5€

Hace 384 días

Frederic

15€

Hace 390 días

50€

Hace 390 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 393 días

Comentarios (1)

Patrocinadores