Recaudado

200€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Atenció terapèutica per a persones en situació de discapacitat intel·lectual

Uneix-te a la campanya #GivingTuesday2021 i recolza el nostre Servei d'atenció terapèutica per a persones en situació de discapacitat intel·lectual.

Recaudado

200€

Objetivo

3.000€

Donativos

5

Faltan

Finalizado

7%

Categoría

Discapacidad intelectual Salud Derechos Humanos

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 2 nov 2021

Creus que la societat pot ser més justa i inclusiva?

Creus que tothom té dret a rebre una atenció personalitzada que respongui a les seves necessitats mèdiques, psicològiques i socials?

T’agradaria col·laborar amb una entitat pel Giving Tuesday però no saps per on començar? 

Vols col·laborar amb una fundació de més de 35 anys d’experiència i amb un programa inclusiu creat per millorar la qualitat de vida de les persones en situació de discapacitat intel·lectual?

Doncs aquest #GivingTuesday2021 col·labora amb el Servei d'Atenció Terapèutica (SAT) de la Fundació Catalana Síndrome de Down i estaràs ajudant un programa que treballa tant la salut mental com l’estimulació i les habilitats cognitives i comunicatives; així com diferents aspectes del desenvolupament. El seu objectiu principal és la promoció dels recursos de la persona perquè pugui viure plenament i pugui afrontar els reptes que planteja la vida.

El passat 2020 el programa va atendre a més de 200 persones i volem continuar oferint-los suport i acompanyament amb l’ajuda d’iniciatives com aquesta!

Necessitem persones implicades com tu per poder seguir amb la nostra tasca. Cada petit gra de sorra ens anima a seguir i ens dona forces per lluitar pel que creiem que és just i necessari: que les persones en situació de discapacitat intel·lectual puguin viure i desenvolupar-se amb total llibertat.

 

Per què?

Perquè les persones en situació de discapacitat intel·lectual tenen dret a rebre una atenció global i adaptada a les seves necessitats.

A més a més, enguany aquest programa ha patit de manera drastica les conseqüències de la pandèmia ja que moltes de les persones ateses han vist com les seves teràpies passaven a ser virtuals (exceptuant casos excepcionals) amb tot el que això comporta com ara problemes d’accessibilitat o pèrdua d’autonomia. Actualment, i seguint sempre les recomanacions del PROCICAT, estem tornant a oferir teràpies presencials.

Si creus que una societat més justa i inclusiva és el futur, anima’t a fer una donació i ajuda’ns a fer-la possible!

A la Fundació Catalana Síndrome de Down treballem per millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down o en altres situacions de discapacitat intel·lectual, facilitant la seva total inclusió en la societat i la consecució del màxim grau de benestar, autodeterminació, desenvolupament personal, respecte i dignitat.

Donantes (5)

Anónimo

Donación oculta

Hace 822 días

Ildefonso

50€

Hace 822 días

Sira

15€

Hace 822 días

Anónimo

50€

Hace 822 días

Anónimo

50€

Hace 844 días

Comentarios (1)

Patrocinadores