Recaudado

35€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Aspace camina a la trailwalker

L’Associació de Paràlisi Cerebral  -ASPACE-, entitat sense ànim de lucre, va n&ea...

Recaudado

35€

Objetivo

1.500€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

2%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad intelectual Inserción social Deporte inclusivo

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 2 feb. 2014

L’Associació de Paràlisi Cerebral  -ASPACE-, entitat sense ànim de lucre, va néixer a Barcelona l’any 1960 i que s’ocupa de l’atenció integral de persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament en totes les etapes de la seva vida i de les seves famílies.

La Oxfam Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar per la pobresa i la injustícia. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 Km en un màxim de 32 hores. Els equips estan formats per 6 persones, 4 marxadors i 2 de suport que van en cotxe. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.

ASPACE creu en la missió d’ Intermón i vol aportar el seu granet de sorra a la causa, és per això que ha creat per aquest repte l’equip ASPACE CAMINA G178.

ASPACE CAMINA  G178 estarà format per 6 professionals de l’entitat, i excepcionalment i per primera vegada Intermón Oxfam ens ha permès que puguin participar 2 nois amb paràlisi cerebral, caminant amb nosaltres alguns trams de l’etapa de la Trailwalker Girona 2014 el proper dissabte 26 d’Abril.

Des d’ ASPACE hem pensat que la Oxfam Trailwalker és una forma perfecte per unificar esports, valors i solidaritat.

 

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961. El seu objectiu és l’atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic, així com l’atenció a les seves famílies. Aquesta atenció té un caràcter interdisciplinari i innovador i comprèn els àmbits de salut, educatiu i social al llarg del cicle vital de les persones ateses.

La Fundació Aspace Catalunya centra la seva activitat en tres grans àrees assistencials:

1.- Àrea de Serveis de Salut:

Els Serveis de Salut de la Fundació Aspace, es basen en un model integrador i globalitzador de l’assistència que consisteix en donar resposta a les necessitats de la persona amb paràlisi cerebral  i a les seves famílies.

La simptomatologia de la paràlisi cerebral i de les patologies del desenvolupament neurològic són complexes i precisen de l’abordatge de diferents professionals.

Oferim tots els serveis que necessiten al llarg de la vida a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic.

2.- Àrea de Serveis Comunitaris:

L’àrea dels Serveis Comunitaris engloba els serveis d’atenció a la persona adulta i altres serveis de caràcter transversal que atenen tant als alumnes de l’escola com als usuaris adults dels serveis d’atenció diürna i residencial.

Serveis que atenen persones adultes i que desenvolupen programes que promouen activitats de socialització, participació i d'integració social i laboral.

3.- Àrea de Serveis Pedagògics:

La tasca educativa de l’Escola d’Educació Especial ASPACE està orientada a atendre les necessitats de l’alumne amb paràlisi cerebral i/o altres patologies del desenvolupament.

L’escola pretén que cada alumne/a desenvolupi les seves potencialitats i el nostre estil de treball respecta la diversitat de ritmes evolutius i capacitats cognitives.

Aquesta tasca educativa es porta a terme mitjançant el treball interdisciplinar que contempla tots els aspectes de l’alumne/a de forma integral.

Donantes (4)

Anónimo

5€

Hace 3.075 días

Anónimo

5€

Hace 3.084 días

Anónimo

5€

Hace 3.088 días

David

20€

Hace 3.100 días

Comentarios (4)

David

Hace 3.100 días

Animo xavales!!!!

Patrocinadores