Recaudado

50€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Aquest any més que mai: TOTS AMB LA SALUT MENTAL

Institut Pere Mata, una porta a la ciència : conte solidari per la Marató de TV3.

Recaudado

50€

Objetivo

1.500€

Donativos

1

Faltan

54 días

3%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Categoría

Gente mayor Investigación científica Enfermedad mental Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 16 abr. 2021

Potser ara que hem hagut d'aprendre a conviure amb l'aïllament, confinats. Després de la soledat que han hagut de patir moltes persones, no poder veure la família, els amics... Potser ara sí que entendrem la importància de tenir una bona salut mental. I perquè això sigui possible hi ha d'haver molta recerca, mitjans i el més important: els professionals que fan possible que tot rutlli. És per això que necessitem la vostra col·laboració. 

Aquest any lluitem per tenir la millor SALUT MENTAL.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (1)

Anónimo

50€

Hace 189 días

Patrocinadores