Recaudado

140€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Ajudar a mantenir el patrimoni de bombers

Hola sóc el Francesc Infermer de bombers de barcelona, vull aconseguir fons per ajudar a la plataforma en defensa del patrimoni de bombers, per mantenir viu un patrimoni que d’altra banda estría tancat en un museu o directament destruït.

Recaudado

140€

Objetivo

500€

Donativos

9

Faltan

Finalizado

28%

Categoría

Infancia Deporte inclusivo Cooperación internacional

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 3 oct. 2019

Hola!

soc el Francesc, Infermer dels bombers de barcelona, aquest any m’he proposat l’objectiu de córrer la cursa eels bombers equipat amb el equip de protecció individual i recaudar fons per ajudar a la plataforma en defensa del patrimoni históric de bombers, entitat amb la que colaboro com a voluntari ajudant en el que puc restaurant vehicles, materials i uniformes antics del  nostre cos. La donació es faría a través de bombers solidaris i la ACE de bombers.

L’objectiu es aconseguir uns 500€ per a renovar les bateríes per a el vehicleFord de 1946 Bt-7 i el vehicle “genoveva” i de 1921 i posar en marxa 2 vehicles mes que tenim preservats magirus aixi com per fer treballs varis de mecanica i electricitat i alguna petita reparació per mantenir els vehicles funcionant.

La plataforma en defensa del patrimoni históric es una entitat que s’encarrega de restaurar, mantenir i preservar tots aquells vehicles i artefactes de bombers de barcelona que tenen un valor históric. Durant molts anys aquest patrimoni es va anar perdent i si han arribat moltes d’aquestes peçes fins als nostres dies es per iniciativa dels propis bombers. La plataforma, funciona a base de voluntaris que som gent que treballem a bombers o estem jubilats, o tenim un vincle especial amb bombers. Es colabora estretament amb el servei que te molta sensibilitat amb nosaltres, amb la Associació cultural i esportiva i amb el cau de jubilat, pero no disposem de fons propis i aquest fet limita molt la nostra acció.

https://facebook.com/plataformabombers

 

https://www.instagram.com/patrimonibombersbcn/

Bombers Solidaris es un grup que es va formar a principis d'Abril de 2016 sota el paraigües de l'ACE de Bombers de Barcelona amb dos objectius, primer, disposar d'una font de finançament col·lectiva que pogués donar suport a totes les iniciatives solidaries que ja existeixen dins de bombers i segon, tenir un grup que aglutines tota aquesta força i que servís per crear sinergies entre els diferents projectes així com atraure més gent del col·lectiu a participar i animar-los a proposar noves iniciatives.

Aquest es el llistat de projectes que coordinem o amb els que col·laborem.
1. Festa de Reis al parc de Llevant
2. Visites a hospitals infantils
3. Recollida d'aliments
4. La Milla Nàutica Solidaria
5. Calendari Solidari de Bombers amb Causa
6. Campanyes del foment de la donació de sang
7. Reptes solidaris de la Cursa de Bombers
8. Gimcanes solidaries
9. Ajuda als refugiats, construcció d'un rocòdrom a Lesbos
10. Accions per l'emergencia climàtica
11. Qualsevols iniciativa que surti per part dels Bombers.

Si voleu col·laborar econòmicament, podeu comprar alguna cosa del merchandatge que tenim o fer un donatiu d'1€ al mes a traves del nostre teaming:
www.teaming.net/bomberssolidaris

Donantes (9)

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.031 días

martina

Donación oculta

Hace 1.065 días

JOSE MARIA

20€

Hace 1.079 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.080 días

Susana

10€

Hace 1.081 días

Elena

Donación oculta

Hace 1.088 días

carclassicfan

10€

Hace 1.090 días

Manel Biete

10€

Hace 1.090 días

Alex

10€

Hace 1.090 días

Ver más donantes

Comentarios (2)

Elena

Hace 1.088 días

Molt bona feina! Ànims!

Alex

Hace 1.090 días

Feu una gran feina, gràcies per col•laborar a tots els actes als que us cridem!

Patrocinadores