Recaudado

175€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Aconseguim un llit per millor descans!!

http://www.fibs.cat   La Fundació Família i Benestar Social he...

Recaudado

175€

Objetivo

995€

Donativos

7

Faltan

Finalizado

18%

Categoría

Discapacidad mental Inserción social Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 3 ago. 2015

http://www.fibs.cat

 

La Fundació Família i Benestar Social hem d'anar-nos renovant i també el nostre equipament. Ens fa falta col.laboració per a canviar els llits dels nostres residents de la Llar La Mercè al Gòtic. Amb una aportació de tan sols 5 euros faràs molt pels nostres estimats usuaris! Moltes gràcies!!

www.fibs.cat

La Fundació Família i Benestar Social tenemos que ir renovandonos así como también nuestro equipamiento. Necesitamos vuestra colaboración para cambiar las camas de nuestros residentes en la Llar La Mercè del Gótico. Con una aportación de tan sólo 5 euros harás muchísimo para nuestros queridos usuarios! Mil gracias!!!

www.fibs.cat

We at The Fundació Família i Benestar Social have to renovate ourselves aswell as our equipment. We need your collaboration to be able to change our residents beds at Llar LaMercè in the Gothic. With only 5 euros you'll do a lot for our loved residents! Thanks a lot!!

www.fibs.cat

FIBS es va constituir el mes de desembre de 1987, amb la finalitat d’ajudar a les persones marginades a superar la seva situació.

L’any 1989 es realitza la compra de l’edifici del Carrer Rull,  per crear-hi el primer nucli residencial per a persones grans i centre de serveis diürns, al Barri Gòtic de Barcelona.

Tota la nostra activitat està guiada per un alt sentit de responsabilitat i justícia social.

Fem habitatge assequible i tenim Llar la Mercè al Barri Gòtic de Barcelona. A la Llar hi tenim Centre de Dia i Residència. Atenem a persones soles i en risc d'exclusió social del Barri Gòtic. Disposem de 30 places al Centre de Dia i 25 places a la Residència.

Donantes (7)

Sergi

25€

Hace 1.943 días

Anónimo

15€

Hace 1.943 días

Anónimo

25€

Hace 1.944 días

Anónimo

25€

Hace 1.955 días

Javier

50€

Hace 2.001 días

amelia

10€

Hace 2.003 días

Anónimo

25€

Hace 2.004 días

Ver más donantes

Comentarios (1)

Javier

Hace 2.001 días

Anims i endavant

Patrocinadores