Recaudado

260€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Acompanyem el dol de les persones grans

Les persones grans necessiten més suport que mai per fer un dol saludable en temps de COVID-19. Es troben soles i angoixades.

Recaudado

260€

Objetivo

2.000€

Donativos

12

Faltan

Finalizado

13%

Categoría

Gente mayor Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 17 nov. 2020

T'imagines perdre algú estimat, la teva parella o el fill, i no poder rebre el suport de la teva família, les abraçades dels teus nets? T’imagines estar en dol i no poder sortir de casa? Sentir aquella tristesa i la gran buidor sense poder fer cap activitat amb altra gent?

La Sra. Maria és vídua des de fa 3 mesos i no té la família a prop. Gràcies al teu donatiu, una persona del nostre equip, especialitzada en acompanyament en el dol, pèrdues i trauma, la pot visitar i fer seguiment telefònic durant tot el seu procés de dol.

Fer un dol saludable és un factor de protecció davant la depressió, davant la malaltia i dels propis reptes vitals que suposa l'envelliment: pèrdua d'autonomia, de la salut, de les capacitats cognitives.

Cada vegada hi ha més persones grans soles a casa que han perdut un familiar molt proper o una amistat molt important. Necessiten algú que les truqui i les visiti per parlar de la seva pèrdua, per entendre com se senten i rebre el suport emocional necessari per fer el seu procés de dol.

No podem abandonar les persones grans en aquests moments tan difícils. Ajuda’ns a fer possible un acompanyament emocional que els permeti superar aquest moments de dol i de tristor perquè quan torni de veritat la normalitat i el perill de la Covid sigui un malson passat, les persones grans puguin reprendre la seva vida amb energia, vitalitat i esperança

Moltes gràcies de tot cor!!

¿Te imagines perder un ser querido, tu pareja o un hijo, y no poder recibir el apoyo de tu familia, los abrazos de tus nietos? ¿Te imaginas estar en duelo y no poder salir de casa? ¿Sentir esa tristeza y el gran vacío sin poder realizar ninguna actividad con otras personas?

La Sra. María es viuda desde hace 3 meses y no tiene a la familia cerca. Gracias a tu donativo, una persona de nuestro equipo, especializada en acompañamiento en el duelo, pérdidas y trauma, la podrá visitar y hacerle seguimiento telefónico durante todo su proceso de duelo.

Hacer un duelo saludable es un factor de protección de la depresión, de la enfermedad y ante los propios retos vitales que implica el envejecimiento: pérdida d autonomía, de la salud o de las capacidades cognitivas, entre otros.

Cada vez hay más personas mayores solas en casa que han perdido un familiar muy cercano o una amistad muy importante. Necesitan alguien que les llame y les visite para hablar de su pérdida, para entender cómo se sienten y recibir el apoyo emocional necesario para hacer su proceso de duelo.

No podemos abandonar a las personas mayores en estos momentos tan difíciles. Ayúdanos a hacer posible un acompañamiento emocional que les permita superar estos momentos de duelo y de tristeza para que cuando vuelva de verdad la normalidad y el peligro del COVID sea una pesadilla del pasado, las personas mayores puedan rehacer sus vidas con energía, vitalidad y esperanza

¡Muchas gracias de todo corazón!!

El Servei de suport al dol de Ponent és una entitat sense ànim de lucre creada l'any 2002 a Tàrrega.  Actualment ens pots trobar a Tàrrega, Lleida, Mollerussa, Balaguer, Cervera i  Guissona.

La nostra missió: Acompanyar les persones en el procés de morir així com les seves famílies en aquell moment i després en el procés de dol. Aconseguir que cap persona se senti sola, incompresa o desatesa en la etapa final de la vida o durant el seu procés de dol per la pèrdua d'un ésser estimat.

Oferim atenció terapèutica i suport emocional de manera individual i grupal amb professionals especialitzats en dol. També fem tallers a escoles i instituts perquè infants i joves puguin parlar de la mort i el dol sense tabús. Oferim xerrades per a la població en general i campanyes de sensibilització. Realitzem formació per a professionals de l'àmbit social i sanitari. 

Aportando
10€

Guia de suport al dol

Per cada 10€ de donatiu rebràs a casa una guia en format imprés de suport al dol editada pel Servei de suport al dol de Ponent amb recomanacions i recursos d'ajuda per quan algú ha perdut una persona estimada. Envia'ns un correu electrònic a info@suportaldol.org amb la teva adreça de correu postal on vols que t'enviem la guia i t'enviarem el paquet el més aviat possible. Moltíssimes gràcies!

Donantes (12)

Anna Costa Simo

10€

Hace 213 días

ALEJANDRA

12€

Hace 234 días

Susanna

20€

Hace 235 días

Anna

25€

Hace 239 días

Rosa Maria

50€

Hace 239 días

Anónimo

10€

Hace 239 días

Montse

25€

Hace 240 días

carme

50€

Hace 244 días

Anònim

25€

Hace 244 días

Anónimo

20€

Hace 245 días

Montse

3€

Hace 245 días

Begoña

10€

Hace 246 días

Ver más donantes

Comentarios (3)

Susanna

Hace 235 días

Bona iniciativa!!!

Anna

Hace 239 días

Bona iniciativa!

carme

Hace 244 días

Considero que és una molt bona iniciativa per ajudar aquelles persones més vulnerables, que son les nostres persones grans. Es per això que aporto el meu petit gra de sorra.

Carme Tugues

Patrocinadores