Recaudado

264€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Circuit de l'obaga 2015

El circuit de l’Obaga és un esdeveniment esportiu solidari a favor de la lluita contra el Càncer. To...

Recaudado

264€

Objetivo

1.000€

Donativos

5

Faltan

Finalizado

26%

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 5 ago 2015

El circuit de l’Obaga és un esdeveniment esportiu solidari a favor de la lluita contra el Càncer. Tots els fons recaptat mitjançant les inscripcions dels corredors a les curses de trailrunning i canicross que tindran lloc el pròxim 4 d'octubre a Tiurana es destinaran íntegrament al projecte: “La fortalesa després del càncerSalut òssia en dones supervivents de càncer de mama” d'Amics de l'Hospital del Mar.

Es tracta d'un projecte d'investigació format per oncòlegs i metges experts en osteoporosis que té per objectiu identificar les causes que originen els problemes ossis en les dones que superen el càncer de mama i al mateix temps ajudar a establir mesures preventives i intentar pal.liar aquest problema.

Per fer front a aquesta problemàtica, els metges aconsellen introduir a totes les dones diagnnosticades de càncer de mama pautes alimentàries i suplements de calci i vitamina D, així com també la promoció i incorporació de l’activitat física en els nous hàbits.

A través d’aqueta cita esportiva, posem a l'abast de tothom el "Dorsal 0" que té per objectiu que totes les persones interessades puguin donar suport a aquesta iniciativa fent un donatiu lliure a través aquesta plataforma. 

Per a més informació sobre el Circuit de l'Obaga podeu consultar: https://circuitdeobaga.wordpress.com/

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

Donantes (5)

Anónimo

200€

Hace 3.100 días

Anónimo

14€

Hace 3.109 días

Anónimo

25€

Hace 3.125 días

Anónimo

5€

Hace 3.128 días

Anónimo

20€

Hace 3.128 días

Comentarios (5)

Patrocinadores