97%

Recaudado 1.930 €

Objetivo 2.000 €

Donativos 129

Reto finalizado

L'Associació per la Defensa dels Équids va néixer com a refugi per a cavalls però no va trigar en acollir més espècies: gossos, gats, porcs, ovelles, conills, gallines.... Tots els animals conviuen en llibertat i armonia esperant ser adoptats.

ADE és un refugi únic i pioner, a on hi trobem més de 180 animals rescatats. Degut al gran allau d'abandonaments de cavalls durant la crisis, ADE també manté uns 10 cavalls en pupil·latge extern. Sense ajudes públiques i amb un alt cost de despeses diáries i nous rescats, ADE requereix d'importants ingressos per poder continuar la seva labor: rescatar i donar una vida digna i feliç als animals!

Amb CaminADE possem el nostre petit gra de sorre perquè es segueixin rescatant animals. El Canicross comença a les 9h i la caminada a les 10h a Les Torres de Fals el diumenge 4 d'Octubre.

I per la tarda...activitat canina i visita al Refugi!!

 

Inscripcions (anticipades fins l'1 d'Octubre):

Adults: 10€

Menors de 12 anys: 8€

Els inscrits el mateix dia de CaminADE hauran de pagar 13€

 

Per inscriure-us per adelantat a III CaminADE:

1. Clicka a sobre de "Fer una donació"

2. Omple els camps que indica la web

3. A l'apartat de "Comentaris" escriu:

         - Nom i cognom de tots els inscrits

         - Si es fa la Caminada o el Canicross

         - Si ets vegeterià/vegà

GRÀCIES per la vostra implicació i suport! Us hi esperem!

 

ADE Asociación Defensa Équidos

ADE Asociación Defensa Équidos

ADE es un maravilloso lugar para los animales, en el Bages.
Aunque comenzamos siendo un Refugio para Équidos, ahora alberga muchísimas especies, donde conviven todas ellas en perfecta armonía, de una forma casi milagrosa. 
Patos comparten espacios con perros, gatos, patos, ocas, al llegar podemos oírlas recibiéndonos con sus escandalosos saludos y, mientras caminamos, podemos admirar animales pletóricos de vida, ahora a salvo, rescatados de una vida de penurias.
De una forma u otra, estos animales han llegado al refugio porque alguien se deshizo de ellos, estaban abandonados o sufrían maltrato y hubo que rescatarlos.
Actualmente contamos con un segundo refugio ADE 2 Cal lari, en el Anoia, con un concepto diferente pues los animales gozan de mucho más terreno y se sienten en libertad casi absoluta.
Puedes ayudarnos a salvar vidas uniéndote a nuestro Teaming y/o visitando nuestra web

Más información ›

Donantes (129)

Recaudado 1.930 € de 2.000 €

Donativos 129

Faltan 1574 Días