46%

Recaudado 2.735 €

Objetivo 6.000 €

Donativos 23

Reto finalizado

Ens ajudes a comprar una furgoneta?

Qui som i que fem

Distribució Solidària d’Aliments (DISA) és un recurs que les parròquies de Trinitat-Roquetes, a la zona de Barcelona de Nou Barris, oferim per atendre les necessitats bàsiques de famílies i persones que estan patint la crisis econòmica.

Estem donant  acollida a 1000 famílies al mes, una mitjana d’unes 3.800 persones, a les que en el passat any 2013 se’ls  ha donat en  total unes 330 tones d’aliments,  envasats,  congelats, conserves i frescs com pa, fruita i verdura,

Tot el procés està atès per voluntaris i controlat per tècnics de Serveis Socials i de Càritas, que valoren la situació econòmica i familiar de les persones a atendre.

Què  necessitem

La nostra tasca ha anat creixent, i per tal de poder atendre el servei que fem necessitem una furgoneta per anar a  cercar aliments on ens els donen.

Estem fent una campanya de captació de recursos entre els veïns de la zona on està DISA, però el  cost de la furgoneta fa difícil aconseguir la totalitat de l’import d’entre els veïns. És per això que ens dirigim a persones i empreses sensibles a  la solidaritat en causes de exclusió social.

Necessitem la vostra col·laboració per poder comprar la furgoneta.

Aquesta furgoneta ens és molt necessària  per fer la tasca que fem.

Ajuda’ns i col·labora amb un  donatiu, sigui de la quantia  que sigui

DISA, Distribución Solidaria de Alimentos

DISA, Distribución Solidaria de Alimentos

DISA, Distribució Solidària d’Aliments, és un recurs que les parròquies de Trinitat-Roquetes, a la zona de Barcelona de Nou Barris, oferim per atendre les necessitats bàsiques de famílies i persones que estan patint la crisis econòmica.

Estem donant  acollida a 900 famílies al mes, una mitjana d’unes 3.800 persones, a les que se’ls  ha donat en  total unes 330 tones d’aliments,  envasats, com congelats, i frescs com pa, fruita i verdura, en el passat any 2013.

DISA funciona totalment amb voluntariat de les Càritas parroquials i de Càritas Diocesana, que dóna suport al projecte. Tot el procés està controlat pels tècnics de Serveis Socials i Càritas, que valoren la situació econòmica i familiar de les persones a atendre i en determinen la possibilitat d’accés, així com el temps en què seran ateses.

Más información ›

Donantes (23)