22%

Recaudado 55 €

Objetivo 250 €

Donativos 4

Reto finalizado

Compte enrera en marxa! Ben aviat arribara la marató de La Rochelle i encara estic tractant la meva lesió al bessó.

Però aquesta marató serà especial per a mi, no només per la motivació de poder tornar a córrer i acabar els mítics 42,195Km, després d'una lesió (per a mi) tan important, sinò per recaptar el màxim possible de fons per a la fundació Sant Joan de Déu, seran dedicats als projectes per a la recerca de malalties respiratòries infantils.

Tota aportació és important, es pot fer a través de paypal i a partir de només 1€, per a mi sera un honor poder creuar la línia d'arribada i poder fer la meva aportació mitjançant aquest petit gra de sorra.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Cuenta atrás en marcha! Cada vez queda menos para la Marathon de La Rochelle y aún sigo curando mi lesión en el gemelo.

Pero este marathón será especial para mi, no sólo por la motivación de volver a correr y acabar los míticos 42,195km tras una lesión importante, sino por recaudar el máximo de fondos posibles para la fundación Sant Joan De Deu, que serán dedicados a los proyectos de investigación de enfermedades respiratorias infantiles.

Toda ayuda cuenta y será bien recibida, se puede realizar a través de Paypal y a partir de sólo 1€, para mi será un orgullo poder cruzar la línea de meta y poder aportar mi pequeño grano de arena para la salud de los niños.

------------------------------------------------------------------------------------------------

C'est parti. Le compte à rebours a commencé, c’est bientôt le Marathon de La Rochelle et je souffre toujours de ma blessure au mollet.

Mais ce Marathon n’est pas une course anodine, pas seulement pour la motivation de revenir dans la course après ma blessure, mais aussi et surtout parce que je souhaite aider la fondation Sant Joan de Déu pour la recherche sur les maladies respiratoires infantiles

Vos soutiens seront les bienvenus, à partir de seulement 1€, je serai très fier, le 30 Novembre, de franchir la ligne d’arrivée et d’apporter ma contribution à la santé des enfants.

------------------------------------------------------------------------------------------------

San Juan de Dios Solidaridad

San Juan de Dios Solidaridad

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia y la infancia hospitalizada. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència i els infants hospitalitzats. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

Más información ›

Donantes (4)