64%

Recaudado 13.400 €

Objetivo 21.030 €

Donativos 172

Reto finalizado

Pujeu amb mi als 7.010 metres del “Senyor del Cel”

www.montanassolidarias.org

Hola a tots!

Em dic Arnau, i en tot aquest temps he hagut de viure experiències molt difícils, molts companys de lluita han perdut la batalla, i malauradament cada vegada hi ha menys ajudes de les administracions públiques per malalts com jo, per aquest motiu, estem organitzant aquesta dura, però espectacular expedició a una de les muntanyes més dures i dificils del planeta, el KHAN TENGRI!!!

Els diners recaptats aniran íntegrament per l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu, per la investigació de la meva malaltia, la Histiocitosi i el Càncer infantil. L’objectiu de tot és aconseguir la teva col·laboració, “apadrinant” algun dels 7.010 metres d’aquesta increïble muntanya.

És temps de crisi però segur que podràs aportar el teu granet de sorra! Entre tots podem aconseguir un gran repte, més investigació, és pel futur de tots!

 

Subid conmigo los 7.010 metros del “Señor del Cielo”

www.montanassolidarias.org

Hola a todos!

Me llamo Arnau, y en todo este tiempo he tenido que vivir experiencias muy difíciles, muchos compañeros de lucha han perdido la batalla, y desgraciadamente cada vez hay menos ayudas de las administraciones públicas para enfermos como yo, por este motivo, estamos organizando esta dura, pero espectacular expedición a una de las montañas más duras y dificiles del planeta, el KHAN TENGRI!!!

El dinero recaudado irá íntegramente a la Obra Social del Hospital San Juan de Dios, por la investigación de mi enfermedad, la Histiocitosis y el Cáncer infantil. El objetivo es conseguir tu colaboración, “apadrinando” alguno de los 7.010 metros de esta increíble montaña.

Son tiempos de crisis pero seguro que podrás aportar tu granito de arena! Entre todos podemos conseguir un gran reto, más investigación, es por el futuro de todos!


 

Sant Joan de Déu Solidaritat / San Juan de Dios Solidaridad

Sant Joan de Déu Solidaritat / San Juan de Dios Solidaridad

Gràcies als socis, donants i col·laboradors, millorem la qualitat de vida de les persones que es troben en una situació vulnerable: persones que no tenen llar, que pateixen algun trastorn mental o discapacitat intel·lectual, que es troben en una si tuació de dependència, persones gran, els joves i els infants hospitalitzats. A més a més, apostem per la recerca i la cooperació internacional. L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu és una entitat fundada fa més de 500 anys, que compta amb 400 centres a 55 països per atendre les persones més fràgils de la societat.

................

Gracias a los socios, donantes y colaboradores, mejoramos la calidad de vida de las personas que se encuentran en una situación vulnerable: personas que no tienen un hogar, que sufren algún trastorno mental o discapacidad intelectual, que se encuentran en una situación de dependencia, personas mayores, jóvenes y la infancia hospitalizada. Además apostamos por la investigación y por la cooperación internacional. La Orden Hospitalaria San Juan de Dios es una entidad fundada hace más de 500 años, que cuenta con 400 centros en 55 países para atender a las personas más frágiles de la sociedad.

 

Más información ›

Donantes (172)

Recaudado 13.400 € de 21.030 €

Donativos 172

Faltan 1848 Días