84%

Recaudado 2.360 €

Objetivo 2.800 €

Donativos 65

Reto finalizado

A favor de Club Falcons

Amb una petita aportació faràs una gran contribució. Gràcies!

Ara tenim una oportunitat molt bona per fer un pas més per poder adequar les nostres instal·lacions per a la pràctica del tennis taula. Comptar amb la vostra col·laboració ens permetrà reforçar un projecte esportiu i social que realitzem des del voluntariat i la passió pel nostre esport. Amb la millora de les instal·lacions podrem dignificar les condicions per a la pràctica d’aquest esport, i podrem millorar la nostra tasca de promoció i formació de nous jugadors i noves promeses.

Veure VIDEO

Descripció

Fa gaire bé un any vam aconseguir, amb molts esforços i amb la col·laboració de moltes persones, poder disposar de les dependències de Can Balsach. Vam començar en el nou local fent un arranjament mínim.

Ara gràcies als companys del CTT Borges tenim l’oportunitat de fer un pas més: instal·lar un paviment preparat per a la pràctica del tennis taula. El tennis taula és un esport molt tècnic que comporta una gran precisió en els cops a la pilota amb la pala acompanyat d’un alt grau de coordinació motora i psicològica. Per poder practicar aquest esport, cal que tot el material (taula, xarxa, raqueta i pilota) estigui en perfectes condicions, així com l’espai (superfície del terra, il·luminació, grau d’humitat de l’aire, temperatura de la sala).

Amb la instal·lació de 320 m2 d’un paviment especialitzat per a la pràctica del tennis taula (terra Stag de 3’8mm), podrem disposar de 12 taules de jocs disponibles en el mateix moment, i això suposarà un canvi qualitatiu molt important, tot i que encara quedarà pendent la millora de la il·luminació i la regulació de la temperatura de la sala. Aquestes temes seran propers reptes que anirem assumint a partir de les oportunitats que vagin sorgint.

Sabem que gràcies a la col·laboració de moltes persones que estimen l’esport i que entenen la nostra necessitat podrem fer realitat el somni de qualsevol esportista: poder practicar el seu esport en unes instal·lacions adequades amb les mínimes condicions d’ús.

Entre  tots ho farem possible:

-          Els que valoren l’esforç i el treball individual.

-          Els que creuen que la solidaritat és el camí per ser més forts.

-          Els que fan de l’esport un estil de vida.

-          Els que l’esport els ha donat amics, parella, i moltes més coses.

-          Els que els valors de l’esport l’han fet créixer i superar situacions difícils.

-          Els que volen que el nom de Sabadell viatgi per tot arreu, Catalunya, Espanya, Europa, i el Món.

Pressupost

Paviment Stag de 3’8mm (320 m2)    2.200€

Material d’instal·lació    600€

Total: 2.800€  

Més informació a www.falconstt.cat

Club Falcons

Club Falcons

La secció de Tennis Taula del Club Falcons té un projecte esportiu que es fonamenta en el treball de promoció d’aquest esportentre els infants i joves, i jugadors no federats de totes les edats i sexes.

El foment de la pedrera passa per l’activitat de l’escola TT, i la dinamització social per l’organització de campionats per a jugadors federats i també per a no federats. Gràcies a aquest treball de promoció i educatiu tenim equips en les diferents categories provincials i estatals.

Considerem un èxit social i esportiu haver arribat fins fa 2 anys a la màxima categoria masculina estatal i en l’actualitat estar competint amb un equip de noies en la categoria homòloga. Actualment tenim 50 jugadors federats i 40 no federats, i 1 entrenador.  

Cada  any passen per les instal·lacions de l’escola més de 1.000 persones, es celebren més de 250 partits de les diferents categories.Organitzem diferents campionats i activitats: Torneig de Reis, Open Sabadell, Campionat de Sabadell, Torneig social, Campus d’estiu, setmana Santa, Nadal. I acollim les competicions de Ping Pong x Tothom, i la competició del campionat escolar de Sabadell.

 

Más información ›

Donantes (65)

Recaudado 2.360 € de 2.800 €

Donativos 65

Faltan 1884 Días