126%

Recaudado 2.636 €

Objetivo 2.100 €

Donativos 85

Reto finalizado

Hola a tothom!
Sóc, primer de tot, un pare de dos nens preciosos: en Pau i en Jaume. Tots dos, amb diferent grau d'autisme. Però, també sóc un corredor popular i aquest any he decidit córrer per ells, pels meus fills i ajudar a l'Associació Aprenem perquè els nens i nenes amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent.
Els nens amb autisme tenen unes dificultats en la comunicació i en les relacions socials que els poden provocar problemes a l´hora de relacionar-se amb els altres nens. L´esport és una eina molt forta per permetre que els nens de diferents característiques i dificultats puguin jugar plegats facilitant el seu desenvolupament motriu i com a persones.
 El passat mes d´octubre vam assolir un repte molt important. Vaig fer la Marató de Chicago i amb l´Associació Aprenem vam crear el projecte solidari ROADTOCHICAGO2013. Gràcies a totes les aportacions vam aconseguir 4885 € perque 11 nens amb autisme d´Aprenem puguin fer aquest any activitats esportives inclusives amb suport.Però no en tenim prou. Aquests nens i d´altres necessiten seguir tenint aquest suport pel curs 2014-2015.El meu proper repte és la Marató de Boston el proper 21 d´abril del 2014

Ens ajudeu? És molt fàcil! Podeu comprar kms que em donaran suport a l´hora de fer la Marató i, sobretot, amb la vostra contribució ajudareu als nens amb autisme d´Aprenem. Aquests diners aniran integrament a facilitar que aquests nens puguin tenir el suport que necessiten per fer esport inclusiu.Animeu-vos a col.laborar!!

Moltes gràcies!!

ROADTOBOSTON2014

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Road-to-Boston-2014/456176741153895?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/road2boston2014

Bloc: http://roadtoboston2014.wordpress.com/

--------------------------------

Hola a todos!

Soy, primero de todo, padre de dos niños preciosos: Pau y Jaume. Los dos tienen autismo. Pero también soy un corredor popular y este año he decidido correr por ellos, por mis hijos y ayudar a la ASSOCIACIÓ APRENEM para que los niños y niñas con autismo puedan hacer actividades deportivas inclusivas el curso que viene.

Los niños y niñas con autismo tienen unas dificultades en la comunicación y en las relaciones sociales que les pueden ocasionar problemas para relacionarse con los otros niños.

El deporte es un instrumento muy fuerte para que los niños y niñas diferentes características y dificultades puedan relacionarse juntos facilitando su desarrollo motriz y personal.

El pasado mes de octubre con la Associació Aprenem creamos el proyecto solidario ROADTOCHICAGO2013. Aprovechando que corría la Maratón de Chicago conseguimos reunir con las aportaciones de la gente 4885 € para que 11 niños con autismo de Aprenem pudieran hacer deporte inclusivo con un soporte específico durante este curso.Pero no tenemos suficiente. Necesitamos que estos niños y otros de Aprenem puedan seguir haciendo deporte inclusivo el próximo curso 2014-2015.

Mi próximo reto es la Maratón de Boston el próximo 21 de abril de 2014.¿Nos ayudáis? Es muy fácil! Podéis comprar kms de la maratón y de esta manera me ayudaréis con vuestro soporte, pero sobretodo vuestras donaciones irán integramente destinadas para que los niños con autismo de Aprenem puedan deporte inclusivo con soporte.

Animaros a colaborar!!

Muchas gracias!

ROADTOBOSTON2014

Associació Aprenem

Associació Aprenem

La asociación Aprenem se dedica a la defensa de los derechos y a la mejora de la calidad de vida de las personas con Trastorno del Espectro del Autismo y de sus familias. Realiza proyectos para su inclusión social, con especial atención a la educación, al ocio, a la formación y a la sensibilización.

Más información ›

Donantes (85)

Recaudado 2.636 € de 2.100 €

Donativos 85

Faltan 1522 Días