90%

Recaudado 90 €

Objetivo 100 €

Donativos 5

Reto finalizado

A favor de RUN4SMILES

Hola, el meu nom és David i sóc mestre. Normalment sempre dic que faig les coses per 2 motius: "perquè vull i perquè puc". Aquest any vaig ser sotmès a una operació de genoll per corregir un "trencament complex del menisc intern" i treure una "tumoració sinovial nodular pigmentada". En resum, i per als que no entenem de medicina ... res greu, una simple reparació de xapa i pintura. Ara, després d'uns mesos, la meva ment volia tornar a entrenar, però em faltava la motivació per dir que també podia fer-ho. Avui l'he trobat: http://www.run4smiles.com Ja fa 10 anys, quan anava a la facultat, una gran persona i gran mestre ens va ensenyar aquest vídeo en una de les seves classes: http://www.youtube.com/watch?v=ptZDGQdg8oU Recordo emocionar-me igual que ho he fet avui en veure el vídeo de RUN4SMILES. Per a mi serà un gran repte tornar a fer una triatló. Sé que em costarà, perquè no arribaré a estar preparat físicament per a la data, després de tant de temps sense entrenar. Però com també dic sempre, "la veritable força està en la nostra ment". I sé que les persones que hi ha darrere d'aquests vídeos i totes aquelles anònimes que no coneixem m'ajudaran a seguir quan el meu cos estigui cansat. Si vols i pots col·laborar seria fantàstic, però si no és així, si us plau reenvia aquest repte a totes les persones que coneguis, potser algú estigui interessat/da en fer-ho. Per Eugènia, per Rick i per tots els nens amb paràlisi cerebral, el 6 octubre 2013 estaré amb tots vosaltres a la "Barcelona Garmin Triathlon"! Moltes gràcies!
RUN4SMILES

RUN4SMILES

La Asociación Run4Smiles es una entidad de carácter privado que tiene como objetivo proporcionar a los niños que sufren parálisis cerebral, todas las ayudas necesarias para mejorar su calidad de vida.

Es objetivo de la asociación poder llegar al máximo de familias posibles que tengan este problema y poder colaborar en la financiación de dichos tratamientos o instrumental necesario para niños y bebes con parálisis cerebral (sillas de ruedas, aparatos para los oídos, tratamientos fisioterapéuticos, estimulación, psicólogos etc.)

Más información ›

Donantes (5)

Recaudado 90 € de 100 €

Donativos 5

Faltan 2079 Días