36%

Recaudado 1.430 €

Objetivo 4.000 €

Donativos 32

Faltan21 Días

Dona a este reto

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat física, de la demarcació de Girona.

Gestionem diferents serveis per atendre les necessitats del nostre col·lectiu, necessitats que s’han vist agreujades durant la crisi del coronavirus.

Una de les nostres tasques imprescindibles és l’atenció constant a les 88 persones amb gran discapacitat que assistien diàriament als centres de dia de l’entitat, un ubicat a Riudellots de la Selva i un a Vilafant, on feien activitats d’ocupació terapèutica, prelaborals, de psicolestimulació, lleure entre d’altres. Actualment, totes elles són a les seves llars.

El handicap més important és que un 60% d’aquestes persones estan totalment aïllades del seu entorn social ja que al fet de tenir només telèfon fixe, s’hi ha de sumar que la persona curadora és major de 70 anys, o bé viuen en municipis aïllats. Per donar resposta a aquesta situació, MIFAS posa en marxa aquesta campanya de crowdfunding. Amb els diners recaptats es compraran tablets per afavorir el contacte amb els professionals i companys del centre i alhora evitar la pèrdua de les seves capacitats cognitives i comunicatives.

L’objectiu és recaptar 4.000€ per a la compra de 20 tauletes que l’entitat gestionarà i facilitarà a aquelles persones que no disposen de cap eina tecnològica.

El teu granet de sorra pot arribar a ser una muntanya!

FUNDACIÓ MIFAS

FUNDACIÓ MIFAS

Grup MIFAS és una entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la independència econòmica i la justícia social de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial. Fou creada el 27 de setembre de 1979 per un grup de persones amb discapacitat de la demarcació de Girona i amb l’objectiu de revitalitzar el moviment associatiu a favor de la problemàtica que els afectava.

Actualment, és l’entitat de referència del col·lectiu de persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial, a Catalunya. Compromesa en la millora de la situació i la qualitat de vida del col·lectiu, gestiona una Associació i una Fundació amb diferents serveis i punts d’actuació arreu de la demarcació de Girona, l’Alt Maresme i Barcelona. 

Grup MIFAS gestiona també tres Centres Especials de Treball sense ànim de lucre, GiroPark i Tadifi a Girona i Basedi a Barcelona, amb l’objectiu d’oferir un lloc de treball a persones amb discapacitat i que tenen dificultats per poder-se integrar a l’empresa ordinària.  Tots els beneficis obtinguts dels CETS es reinverteixen en els serveis de la Fundació MIFAS.

Más información ›

Donantes (32)

Recaudado 1.430 € de 4.000 €

Donativos 32

Faltan 21 Días