100%

Recaudado 400 €

Objetivo 400 €

Donativos 15

Faltan1 Días

A favor de ONGD ALKARIA

Dona a este reto

Ajuda Humanitària COVID 19. CUSCO, PERÚ.

Perú és un dels països més afectats pel COVID-19 de la regió y les autoritats sanitàries van establir un primer confinament fins el 10 de maig.

Les regions rurals agrícoles y artesanes pateixen doblament aquesta situació donat que per un costat sofreixen la pandèmia i els seus efectes i per un altre les conseqüències derivades d’un confinament amb aturada econòmica.

Moltes famílies depenen econòmicament, una economia per se ja molt fràgil, de les ventes diàries en mercats o parades ambulants.

En aquests moments la situació alimentaria és ja molt dramàtica pe a les famílies més desafavorides i podria deixar seqüeles físiques i psicològiques en els seus infants i joves.

L’ONGD Alkaria engega una campanya per distribuir 400kg d’aliments a 25 famílies amb risc d’exclusió social del poble de Chinchero, província Urubamba (regió de Cusco) on l’entitat desenvolupa diversos projectes de cooperació internacional.

AJUDA’NS EN AQUESTA TASCA HUMANITÀRIA AMB DONACIONS D’1€ EN DAVANT!!!

Les aportacions de 15€ o més rebran una bossa solidaria de regal.

Amb la col·laboració del CENTRE DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT DE UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA.

 

ONGD ALKARIA

ONGD ALKARIA

AL KARIA es defineix com una ONGD independent i sense ànim de lucre, emmarcada en la solidaritat i la cooperació al desenvolupament entre els pobles. Els fins són, ajudar, fomentar i acompanyar el desenvolupament dels països o regions en vies de desenvolupament. L\'estratègia general es donar prioritat a l\'execució de projectes al Marroc, Senegal, Perú i Líban..

Más información ›

Recaudado 400 € de 400 €

Donativos 15

Faltan 1 Días