31%

Recaudado 2.830 €

Objetivo 9.000 €

Donativos 41

Faltan22 Días

Dona a este reto

La crisi sanitària provocada pel Coronavirus està afectant a tota la societat, però encara més a les famílies i els col·lectius més vulnerables. La necessitat d’aliments i béns de primera necessitat, la manca d’accés a Internet i equips informàtics o l’aïllament social són dificultats amb les que es troben molts infants, joves, adults i persones grans de Sant Boi.

El vincle dels educadors i educadores amb els infants, joves i les famílies està en risc: les relacions quotidianes, la proximitat i el caliu del dia a dia s’han perdut arrel del confinament. Ara més que mai, hem d'estar a prop i l'acompanyament és clau!

Ajuda’ns a que aquesta crisi no deixi ningú enrere.

Combatim l’emergència social creada pel Coronaviurs,
lluitem pel benestar i la vida digna dels nostres veïns i veïnes.


QUÈ ESTEM FENT PER COMBATRE AQUESTA CRISI?

  • Estem donant ajudes econòmiques i alimentàries per assegurar el benestar i la salut dels nens i nenes i les seves famílies durant el temps de confinament.
  • Estem acompanyant a infants i joves estudiants, reduint la bretxa digital oferint recursos i suport perquè puguin seguir les activitats escolars i acadèmiques igual que els seus companys i companyes de classe.
  • Estem lluitant contra la soledat estant a prop de les persones grans que es troben aïllades a casa per donar suport emocional i cobrir les seves necessitats durant el confinament.
  • Estem donant suport psicològic i emocional a les persones que estan vivint aquests dies amb angoixa, ajudant-les a fer front a la situació de confinament. Estem a prop per escoltar i que tothom tingui algú amb qui poder parlar i compartir els seus neguits en aquests moments d’incertesa.
Fundació Marianao

Fundació Marianao

SOBRE LA FUNDACIÓ MARIANAO

La Fundació Marianao és una entitat social que des de l'any 1985 treballa a Sant Boi de Llobregat al servei de petits, joves i adults, amb una clara vocació pel desenvolupament comunitari i la inclusió de les persones que pateixen situacions de vulnerabilitat.

Tot això ho fem perquè somiem amb una societat compromesa amb la justícia social i amb la igualtat d'oportuntitats.

Som una entitat comunitària, apassionada i lluitadora.

 

Más información ›

Donantes (41)

Recaudado 2.830 € de 9.000 €

Donativos 41

Faltan 22 Días