47%

Recaudado 465 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 26

Reto finalizado

Fem que la flama de Sant Jordi no s'apagui...

Aquesta és una iniciativa d'un grup d'artesans vidriers, bufadors de vidre, que tradicionalment anaven fent les roses ?durant molts mesos abans el dia de Sant Jordi, i que aquest any s'han trobat amb un stock que no podria tenir sortida sense aquesta iniciativa i per tant que posats a perdre l'ocasió s'han destinat per a una causa justa: combatre el COVID mitjançant una donació del 50% del preu de la rosa (el marge de benefici) que serà donat als hospitals que participin del #coronarreto. En aquest cas en concret, ho destinarem primer als 1.800 sanitaris de l'Hospital General de Granollers.

L'altra meitat del donatiu et permetrà enviar un missatge (que si vols pots personalitzar en el comentari que ens deixaràs) en forma de rosa ?de vidre bufat que farem arribar als sanitaris dels hospitals de Catalunya que ens permeti arribar amb el recaptat, un detall molt cuidat i molt elegant que perdurarà més enllà del dia de Sant Jordi, per mostrar no només la nostra estimació cap als serveis sanitaris sinó també el nostre suport cap a la causa: ajudar a repartir per tot el territori, l'ajuda per combatre el COVID-19... A diferència de la campanya de la mona de pasqua, les roses al ser de vidre no caduquen i es poden regalar fins (passat el confinament) el cap d'uns quants dies/setmanes doncs les roses tot i que tenen una aparença molt real no són pereixederes.

No ho dubtis més i no esperis més a fer el regal de la rosa que aquest any no es podrà importar d'Àfrica o de la Xina com habitualment... Regala una rosa? feta de vidre bufat a mà, per artesans d'aquí, en una iniciativa per ajudar a combatre el COVID, ara que per primer cop a la història el Sant Jordi no tindrà les tradicionals paradetes de roses al carrer.

Per cada donatiu de 10€ enviarem 2 ?? roses de vidre bufat.
Per un donatiu de 20€ n'enviarem 4 ????
Per un donatiu de 40€ n'enviarem 8 ????????


Si el repte es supera el tancarem el dia de la mare, en qualsevol cas al final del dia de Sant Jordi portarem les roses recaptades a l'Hospital de Granollers i donarem el vostre missatge.

Cap sanitari sense rosa!

Fundació Privada Hospital Asil de Granollers

Fundació Privada Hospital Asil de Granollers

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers (FPHAG) és un centre d’atenció sanitària, sociosanitària i social. Som una fundació privada sense ànim de lucre. La Fundació està integrada pel Centre Geriàtric Adolfo Montañá i per l’Hospital General de Granollers que és l’hospital de referència del Vallès Oriental i atén una població de més de 400.000 habitants.

Oferim serveis sanitaris i socials personalitzats i de qualitat, per millorar el benestar de les persones en qualsevol moment del seu procés vital. L’orientació al pacient –“primer les persones”-, l’excel·lència professional i treball en equip, la millora contínua i innovació i el compromís i transparència amb l\\\\\\\'entorn són els nostres valors.

Más información ›

Donantes (26)

Recaudado 465 € de 1.000 €

Donativos 26

Faltan 34 Días