13%

Recaudado 1.940 €

Objetivo 15.000 €

Donativos 27

Faltan1 Días

Dona a este reto

La crisi sanitària actual ens està colpejant molt durament com a individus i com a societat i portarà de retruc unes conseqüències, que avui per avui, no som capaços d’imaginar. Tots nosaltres estem vivint moments durs i difícils que ens posa a prova com a persones conscients del moment que ens toca viure, com a professionals implicats en la nostra feina, com a pares compromesos en l’educació dels fills, com a fills preocupats per la salut dels nostres grans .... Enmig d’aquesta situació, la societat en el seu conjunt també està patint una estrebada en el be més apreciat de tots: la salut i l’assistència mèdica i sanitària.

En aquest context, el comitè d’empresa conjuntament amb l’equip de direcció d’Institut Català de Finances, hem pensat que seria una bona idea vehicular la nostra preocupació i neguit fent una aportació econòmica, com a col·lectiu, a l’Hospital Clínic de Barcelona per col·laborar amb l’equip multidisciplinar que està fent front a la infecció del Covid19, a través de la plataforma migranitodearena.com.

Volem convidar-vos a participar en aquest repte; a fer la donació que pugueu i que cregueu oportuna. Estem convençuts que cada euro destinat a aquesta causa serà molt valuós i estarà destinat a l’objectiu que volem perseguir: acabar amb aquesta amenaça en forma d’infecció vírica.

Compten amb amics, coneguts i tothom que vulgui afegir-se per tirar endavant el repte

Animeu-vos a participar!! Qualsevol aportació serà benvinguda.

Cuideu-vos molt

Fundació Clinic

Fundació Clinic

És una fundació privada sense ànim de lucre constituïda l’any 1989 per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Té com a missió principal oferir suport administratiu als investigadors de l’Hospital Clínic Barcelona / IDIBAPS en la gestió, el desenvolupament i la justificació de la seva activitat científica.

El seu objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Más información ›

Donantes (27)

Recaudado 1.940 € de 15.000 €

Donativos 27

Faltan 1 Días