Recaudado

180€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Ni histèriques, ni silenciades!

Ser dona i tenir problemes de salut mental, una doble discriminació silenciada. Per trencar-la, volem apoderar a 20 noves activistes a través de la formació. Aquest 8 de març, suma’t i juntes, donem suport a les noves activistes!

Recaudado

180€

Objetivo

600€

Donativos

10

Faltan

Finalizado

30%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Salud Igualdad de genero Educación

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 20 feb 2020

“No siguis histèrica” “Ets imprevisible” “No podràs tenir parella mai” “Vols dir que no és egoista tenir un fill amb la teva malaltia?”

Les dones reben, pel simple fet de ser-ho, un tracte discriminatori en la majoria d’aspectes de la seva vida quotidiana. Si a més de ser dona, tenen o han passat per algun problema de salut mentalaquesta discriminació s’agreuja i es multiplica.

Una discriminació que apareix a diferents espais com la feina, el grup d’amics o la parella, i en formes diverses com burles, tracte injust, infantilització o sobreprotecció.

A Obertament creiem en  l’activisme de les dones. Elles comparteixen la seva experiència mostrant la diversitat que hi ha al parlar de salut mental, participen en accions de sensibilització ja sigui a un mitjà de comunicació, a una xerrada o escrivint la seva història i demostren que és possible canviar la mirada sobre la salut mental.

I per garantir una bona preparació de les activistes, la formació és clau, ja que no només millora el seu coneixement i les seves habilitats sinó que també es converteix en una eina de resiliència, recuperació i apoderament.

De l’abril al setembre posarem en marxa les formacions amb l’objectiu de formar 20 noves activistes que trencaran el silenci d’aquesta doble discriminació que és ser dona i tenir un trastorn mental.

Suma’t i ajuda’ns a cobrir el cost de la primera formació que farà possible l’apoderament d’aquestes 20 dones.  

Digues prou a l’estigma en salut mental!

Som diverses! Ni histèriques ni silenciades!

La raó de ser d'Obertament és lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones a causa d'algun problema de salut mental i per fer que esdevinguin protagonistes del canvi. 

Obertament nació para luchar contra el estigma y la discriminación que sufren las personas debido a algún problema de salud mental y con el objetivo de que se conviertan en protagonistas del cambio.

Donantes (10)

Maria m

10€

Hace 1.484 días

Anónimo

20€

Hace 1.484 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.484 días

Lluís

Donación oculta

Hace 1.496 días

Miriam

Donación oculta

Hace 1.497 días

Merce

20€

Hace 1.497 días

Oriol

30€

Hace 1.497 días

20€

Hace 1.497 días

Mabel

10€

Hace 1.498 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.498 días

Ver más donantes

Comentarios (2)

Merce

Hace 1.497 días

Endavant!

Mabel

Hace 1.498 días

Moltes gràcies per donar veu a aquesta doble discriminació!

Patrocinadores