30%

Recaudado 180 €

Objetivo 600 €

Donativos 10

Reto finalizado

A favor de Obertament

“No siguis histèrica” “Ets imprevisible” “No podràs tenir parella mai” “Vols dir que no és egoista tenir un fill amb la teva malaltia?”

Les dones reben, pel simple fet de ser-ho, un tracte discriminatori en la majoria d’aspectes de la seva vida quotidiana. Si a més de ser dona, tenen o han passat per algun problema de salut mentalaquesta discriminació s’agreuja i es multiplica.

Una discriminació que apareix a diferents espais com la feina, el grup d’amics o la parella, i en formes diverses com burles, tracte injust, infantilització o sobreprotecció.

A Obertament creiem en  l’activisme de les dones. Elles comparteixen la seva experiència mostrant la diversitat que hi ha al parlar de salut mental, participen en accions de sensibilització ja sigui a un mitjà de comunicació, a una xerrada o escrivint la seva història i demostren que és possible canviar la mirada sobre la salut mental.

I per garantir una bona preparació de les activistes, la formació és clau, ja que no només millora el seu coneixement i les seves habilitats sinó que també es converteix en una eina de resiliència, recuperació i apoderament.

De l’abril al setembre posarem en marxa les formacions amb l’objectiu de formar 20 noves activistes que trencaran el silenci d’aquesta doble discriminació que és ser dona i tenir un trastorn mental.

Suma’t i ajuda’ns a cobrir el cost de la primera formació que farà possible l’apoderament d’aquestes 20 dones.  

Digues prou a l’estigma en salut mental!

Som diverses! Ni histèriques ni silenciades!

Obertament

Obertament

La raó de ser d'Obertament és lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones a causa d'algun problema de salut mental i per fer que esdevinguin protagonistes del canvi. 

Obertament nació para luchar contra el estigma y la discriminación que sufren las personas debido a algún problema de salud mental y con el objetivo de que se conviertan en protagonistas del cambio.

Más información ›

Donantes (10)

Recaudado 180 € de 600 €

Donativos 10

Faltan 67 Días