5%

Recaudado 500 €

Objetivo 10.025 €

Donativos 6

Faltan97 Días

Dona a este reto

L’AS de rePIQUES és un certamen biennal que acull fins a 30 grups de percussió de tota Catalunya que es desplacen a la nostra localitat, per demostrar que són l’“AS” de la percussió.

L’organització d’aquest acte és un repte logístic i organitzatiu, però també econòmic, motiu pel qual ens adrecem a vosaltres, per oferir-vos la possibilitat de col·laborar-hi.

Enguany es destinaran els seus beneficis a l’associació OTFIC BCN, organització que ofereix serveis terapèutics adreçats a l’atenció d’infants i joves amb trastorns del neurodesenvolupament, com poden ser l’autisme, la síndrome de Down, la síndrome del X fràgil, etc...

Una vegada finalitzat aquest repte, anunciarem a les nostres xarxes socials el benefici final obtingut del concurs.

OTFIC BCN: http://otficbcn.org/

SSSTRÈPITS: https://www.facebook.com/ssstrepits/

Us deixem un vídeo on podeu veure un petit resum on podeu veure un seguit de teràpies i activitats que duen a terme amb tots els nens i joves. Per altre banda, també apareix un resum de la última edició de l'AS de rePIQUES SOLIDARI.

TOTS JUNTS HO FAREM POSSIBLE!

Ssstrèpits (AVAL)

Ssstrèpits (AVAL)

Ssstrèpits és el grup de percussió de Vilassar de Mar. Des 1995 recorre el país en busca de festa, interpretant ritmes tradicionals i coreografies varies. Sempre en busca de la solidaritat.

Aquest any, organitza el concurs de percusió més solidari de tot Catalunya, l' AS de rePIQUES SOLIDARI 2020" destinat a OTFIC BCN (http://otficbcn.org/)

Más información ›

Donantes (6)

Recaudado 500 € de 10.025 €

Donativos 6

Faltan 97 Días