2%

Recaudado 65 €

Objetivo 2.952 €

Donativos 3

Faltan53 Días

Dona a este reto

El Ramon ho experimenta cada cop que té sessió de multiestimulació a la Sala Snoezelen de la Residència AREMI.

Els beneficis de l’estimulació multisensorial són tant evidents que volem posar aquesta tecnologia a l’abast de la Clara, de l’Enric, de la Maria, de l’Ares i la Carme, del Jesús i el Mohamed... és a dir, de totes les persones amb Paràlisi Cerebral i altres discapacitats, usuàries del Centre Ocupacional AREMI.

La sala Snoozlen és un equipament tecnològic que converteix l’entorn en un espai màgic on la llum, els colors i les textures es combinen oferint un món de sensacions per poder viure noves i diferents experiències, creant entorns i escenes multimèdia a partir de les quals es treballen diferents funcions cognitives i es realitza una tasca terapèutica única.

L’Associació AREMI treballa des de fa més de 40 anys a Lleida i comarques en l’atenció a les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. Un projecte individualitzat permet cobrir les necessitats vitals de la persona al llarg de la seva vida, garantint els seus drets i promovent la seva integració social.

El nostre GIVINGOBJECTIU d’enguany és aconseguir 2.952 euros per adquirir els dos primers elements de la sala.

 

Ens hi ajudes? Qualsevol quantitat és important i molt ben rebuda!

Moltes Gràcies

Associació AREMI

Associació AREMI

 L'Associació AREMI és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb paràlisi cerebral i altres tipus de discapacitats. Sorgeix a iniciativa d'un grup de pares, ara fa 40 anys, donada la mancança de centre especialitzats a Lleida i provincia.

La seva finalitat es l'atenció a les persones amb necessitats especials derivades de trastorns en la motricitat, en la comunicació, l'autonomia i el control de l'entorn, al llarg de totes les etapes de la seva vida.

Proporciona ajuts i suports en els diferents àmbits d'actuació: educació, ocupació terapèutica, acolliment residencial, per al desenvolupament personal i social i per a la millora de la qualitat de vida, des d'una perspectiva habilitadora i inclusiva.

Más información ›

Donantes (3)
 • Img

  Anónimo hace 1 día

  Enhorabuena por vuestro trabajo !! Seguro que lo conseguireis

  50€
 • Img

  Anónimo hace 2 días

  Ho aconseguireu!!!

  10€
 • Img

Recaudado 65 € de 2.952 €

Donativos 3

Faltan 53 Días