13%

Recaudado 630 €

Objetivo 5.000 €

Donativos 13

Faltan16 Días

Dona a este reto

A Arrels Sant Ignasi fa 25 anys que acollim i acompanyem les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida de la manera més autònoma possible.

Comptem amb 6 habitatges de suport amb 17 places per a persones sense llar.

A més, des de l’any 2010, disposem d’un programa de suport d’alimentació per a persones i famílies amb situació de vulnerabilitat on hem atès més de 10.000 persones.

Amb el pas del temps ens cal tornar a dignificar (reformar i pintar) aquests espais, per tal que les persones que atenem es sentin que són espais que també les respecta.

Ens ajudes a posar-hi color?

ARRELS SANT IGNASI

ARRELS SANT IGNASI

Arrels Sant Ignasi acull i acompanya a les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida.

Aquest camí el fem possible mitjançant els 6 programes d’atenció: Arrels Centre Obert, Arrels Servei d’Aliments “ La Botigueta”, Arrels Reducció de Danys, Arrels Reinserció, Arrels Acompanyament i Arrels Unitat Dependent.

El disseny d’atenció pren la forma d’un itinerari de diversos programes i diversos serveis, en el qual la persona pot situar-se en qualsevol punt i trobar suports per anar avançant emprant diferents baules segons el seu moment, desig i possibilitat. Es un disseny molt flexible, personalitzat, pacient i creatiu, per tal que la persona s’hi mogui desenvolupant el seu potencial de llibertat.

Más información ›

Donantes (13)

Recaudado 630 € de 5.000 €

Donativos 13

Faltan 16 Días