25%

Recaudado 735 €

Objetivo 3.000 €

Donativos 18

Faltan48 Días

Dona a este reto

CEDRE és una Associació sense ànim de lucre, nascuda l'any 2000, declarada d'utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, que canalitza l'acció social cap als joves en situació de risc d'exclusió.

A CEDRE ajudem a joves amb manca de recursos oferint eines per al seu desenvolupament dins de la societat.

Concretament, La Caseta és un recurs d'acollida socioeducatiu, ubicat a la ciutat de Barcelona, ​​que té com a objectiu acollir i acompanyar en l'itinerari d'inserció a joves procedents de centres penitenciaris, de centres tutelats, o joves immigrants que es troben en situació de risc d'exclusió social.

Els joves viuen a La Caseta per un període de 12 mesos. Posteriorment són derivats a altres entitats socials per continuar el seu procés d'inserció, o bé si han assumit un nivell d'autonomia suficient per desenvolupar-se en la societat, assoleixen la seva emancipació.

Els objectius principals de La Caseta són:

·       Acollir i acompanyar els joves destinataris del projecte en el seu itinerari d'inserció.

·       Fer de pont entre el món penitenciari i la futura emancipació dels joves.

·       Donar eines per facilitar la seva inserció a nivell formatiu, social i emocional d'una forma individualitzada.

L’acolliment d’un jove a La Caseta durant un trimestre té un cost de 3.000 euros.

A Cedre creiem que ningú ha de tenir el passat com a destí, i que les situacions que molts joves han viscut o viuen actualment no han de determinar on poden arribar o qui seran el dia de demà.

Tots els joves mereixen tenir l'oportunitat i les eines per construir el futur que desitgen.

AJUDA'NS A PODER SEGUIR ACOMPANYANT A JOVES EN EL SEU PROCÉS D'INSERCIÓ.

NECESSITEM LA TEVA AJUDA!

Associació Cedre per a la Promoció Social

Associació Cedre per a la Promoció Social

Associació sense ànim de lucre, nascuda l'any 2000 i declarada d'utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, que canalitza l'acció social cap als joves en situació de risc d'exclusió. CEDRE ajuda a joves amb manca de recursos oferint eines per al seu desenvolupament dins de la societat, alhora que promou i dinamitza la inclusió social.

L'acció de CEDRE es materialitza a través de 3 projectes:

  • Recurs d'acollida La Caseta: és un recurs socioeducatiu que té com a objectiu acollir i acompanyar en l'itinerari d'inserció a joves procedents de centres penitenciaris, de centres tutelats, o joves immigrants que es troben en situació de risc d'exclusió social.
  • Respirafons: es realitzen sortides en caps de setmana amb joves interns en centre penitenciari, amb l'objectiu que puguin gaudir d'un o dos dies en llibertat, fomentant principalment el contacte amb la natura, l'exercici físic i la companyonia.
  • Respiradins: es realitzen diversitat d'activitats de caràcter lúdic i també reflexiu dins del Centre Penitenciari de Joves setmanalment. Es duen a terme xerrades, debats, activitats de música, de ball, esportives, entre moltes altres.

Más información ›

Donantes (18)

Recaudado 735 € de 3.000 €

Donativos 18

Faltan 48 Días