26%

Recaudado 765 €

Objetivo 3.000 €

Donativos 23

Faltan16 Días

Dona a este reto

El centre obert Pas a Pas porta més de 15 anys al barri de La Mariola de Lleida. El nostre objectiu és acompanyar als infants per a que puguin créixer feliços, tot acceptant les seva realitat i potenciant les seves capacitats de canvi. I això es fa treballant conjuntament amb les famílies i amb tot el barri. La nostra tasca és realitza durant tot l'any, de dilluns a dissabte.

Per assolir en part aquest objectiu, ara fa 5 anys que es va iniciar un projecte consistent en que cap nen/a del barri es quedés sense un regal per Reis. Els 5 anys han estat un èxit gràcies a la campanya de recollida de joguines de segona mà de l'Agrupament Escolta Garbí i l'escola Maristes Montserrat. Però aquest any volem fer un pas més.

Volem que cada nen i nena del barri tingui un regal nou de trinca!. Amb aquesta acció volem personalitzar els regals per a cada nen i nena, que aquests siguin el més pedagògics possibles, i dignificar encara més aquesta acció.

Per això necessitem recollir 3.000€ (30€ per nen).

Si recordes la il·lusió que et feia obrir els regals la nit de Reis, i vols que els nens i nenes de La Mariola, visquin la mateixa experiència, col·labora amb nosaltres. 

Les nenes i nens del barri t'ho agrairan!.

Centre Obert Pas a Pas (Fundació Champagnat)

Centre Obert Pas a Pas (Fundació Champagnat)

El Centre Obert Pas a Pas és un servei socioeducatiu diürn de caràcter preventiu que dona suport fora de l'horari escolar, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització i l'adquisició d'aprenentatges bàsics, per als nens i nenes i per les joves i els joves en contextos d'especial vulnerabilitat social. 

 

Más información ›

Donantes (23)

Recaudado 765 € de 3.000 €

Donativos 23

Faltan 16 Días