0%

Recaudado 0 €

Objetivo 500 €

Donativos 0

Faltan116 Días

Dona a este reto

Doncs, SÍ, en faig 50 !!! i tinc un desitg que m'agradaria fer realitat. Ja he col.laborat alguna vegada amb la Protectora de Mataró, bé fent acollida terapèutica o fent alguna que altra adopció. La meva dedicació als animals és plenament enriquidora i em sap greu que els que no tenen caseta s'hagin d'estar al refugi fins a trobar una família. Per això he pensat...que si algú s'ha proposat de fer-me alguna festa sorpresa, un regal, o qualsevol altra coseta per cel.lebrar aquests 50, SI US PLAU, NO HO FEU !!!

Ajudeu-me a recaptar diners per la protectora i em fareu la persona més feliç del món . Estic convençuda de que puc comptar amb tots/es vosaltres ...2 euros, 5 euros...tant és....el que pugueu.

Diuen que a la vida, s'han de fer 3 coses abans de marxar....tenir un fill/a, plantar un arbre i escriure un llibre...doncs, JO, en farè 4....AJUDEU-ME , AJUDE'M LOS !

Serà l'aniversari més emotiu que pugui tenir.

COMPTO amb VOSALTRES !!!

Societat Protectora d'Animals de Mataro (spAm)

Societat Protectora d'Animals de Mataro (spAm)

La Societat Protectora d'Animals de Mataró (spAm), trabaja desde el año 1971 con el objetivo de acoger, amparar y promover la adopción de animales abandonados. Gestionamos centros de acogida con una filosofía proteccionista, y luchamos hasta el final por la vida de los animales.

En Abril de 2010, la Sociedad Protectora de Animales de Mataró, creó la Fundació Daina con la finalidad de generar herramientas para trabajar para el proteccionismo y desarrollar proyectos capaces de favorecer el bienestar y la dignidad de los animales abandonados.

La Fundación Daina conjuga cinco líneas de trabajo y acción: atención veterinaria digna, programas de recuperación y socialización de animales maltratados o mal socializados, educación para el bienestar animal, comercio solidario y proyectos con la administración pública.

Nuestros proyectos: Espacio veterinario para animales de refugios y protectoras, Proyecto Vincles para la recuperación de animales maltratados, Escuela solidaria Daina y Encantes Solidarios.

Más información ›

Donantes (0)

Recaudado 0 € de 500 €

Donativos 0

Faltan 116 Días