Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Incorporación de Texas a la Manada

Necesitamos una inyección de energía en nuestra manada y Texas es la solución. Ayudará a que nuestra fiel Quimera pueda descansar, y a que más usuarios mejoren con su ayuda.

Recaudado

0€

Objetivo

2.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Categoría

Discapacidad intelectual Defensa animal Medio ambiente

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 16 oct 2019

Necesitamos una inyección de energía en nuestra manada y Texas es la solución. Ayudará a que nuestra fiel Quimera pueda descansar, y a que más usuarios mejoren con su ayuda. Texas permitirá a Som Alaire ayudar a más niños y niñas con necesidades especiales a través de la equinoterapia, y aportará a la manada soporte para que las sesiones actuales sean más llevaderas, sobretodo para nuestra fiel Quimera, que está cerca de la jubilación. Ayúdanos a acoger a Texas en nuestra familia! 

Cinc dones convençudes de que la fusió entre cavalls, natura i professionals terapèutics poden canviar altres realitats. És la clau i el motor perquè l’essència de Som Alaire es vegi reflectida en el nostre dia a dia.
El nostre equip, està format per diferents perfils professionals amb qualitats i coneixements múltiples, que conjuntament creen vincles complementaris per esdevenir una entitat diversa i plural.
La nostra missió és afavorir el desenvolupament del benestar psicològic, físic i/o social de persones que precisen una atenció continuada o puntual,  a través de les teràpies assistides amb cavalls.

Disposem d’un centre adaptat a les necessitats dels nostres usuaris, en un entorn privilegiat envoltat de natura i tranquil·litat, elements fonamentals per dur a terme la nostra tasca.

 

 

 

Donantes (0)

Patrocinadores