Recaudado

285€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La Pobresa és un peix que es menja la cua

Per sortir-se'n, les mares i pares han de deixar els seus fills a un lloc segur per poder treballar, com el servei d'atenció a infants a BCN, 24h del dia. Degut a l'increment de la demanda, necessitem la teva col·laboració per obrir una nova aula.

Recaudado

285€

Objetivo

2.000€

Donativos

7

Faltan

Finalizado

14%

Categoría

Inserción social Igualdad de genero Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 1 oct 2019

Actualment, 60 famílies en situació de pobresa de tota Barcelona han sol·licitat el nostre servei d'atenció a infants de 3 mesos a 4 anys, les 24 h del dia de dilluns a dissabte.

Però no tenim espai per a tots i necessitem obrir una nova aula, per tal que mares puguin ser també treballadores i dones independents i perquè famílies de tota Barcelona puguin sortir de la situació de pobresa i risc d'exclusió social on es troben, tot cobrint les necessitats d'atenció dels seus fills i filles.

Aquesta nova línia està pensada per donar atenció a 15 infants de 2 anys durant 12 mesos i inclourà serveis com el subministrament de tots els àpats (esmorzar, dinar i berenar), l'organització de tallers i l'atenció a la seva família.

 

La Fundació Quatre Vents, neix al barri del Raval fa més de 30 anys, amb la missió de cobrir les necessitats bàsiques de les famílies en situació de pobresa i risc d'exclusió social de Barcelona, per tal que el conjunt dels infants i famílies ateses puguin aconseguir una vida digna, autònoma i de plena integració laboral i/o social.

Amb educadores especialitzades i amb la col·laboració de voluntaris, oferim projectes i serveis multidisciplinaris encarats a prevenir situacions de risc en l'infant i la família i a afavorir les seves condicions emocionals, racionals, socials, familiars i ambientals.

Entre d'altres, promovem iniciatives tals com la facilitació d'habitatges temporals a dones sense recursos econòmics, la creació d'un espai socioeducatiu d'atenció a infants de 3 mesos a 4 anys de famílies en situació de pobresa (obert les 24 h de dilluns a dissabte), o la proposta de serveis gratuïts de menjador per als infants.

En definitiva, ens dediquem a donar suport a la família per tal que pugui superar aquesta situació de vulnerabilitat social d'una forma digna i adequada.

 

Donantes (7)

Anónimo

50€

Hace 1.616 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.632 días

Anónimo

100€

Hace 1.633 días

Berta

15€

Hace 1.633 días

Anónimo

50€

Hace 1.634 días

Carles Pedragosa i Georgina Torres

20€

Hace 1.635 días

Ver más donantes

Comentarios (3)

Berta

Hace 1.633 días

Amunt Quatre Vents!

Patrocinadores