59%

Recaudado 2.941 €

Objetivo 5.000 €

Donativos 18

Reto finalizado

Des de l’Escola Antonio Machado de Mataró volem realitzar una iniciativa solidària per a recaptar fons per a la investigació i el tractament de la leucèmia, els linfomes i altres malalties de la sang.

El dia 24 de novembre de 2019 realitzarem una jornada de pàdel solidària, “Un set de vida”, on tothom qui ho vulgui hi podrà prendre part, realitzant la inscripció clicant l’enllaç https://forms.gle/8NbH9DfjVjiU4Fo96

i completant les dades.

L’import sera de 20€ per persona, podent-se inscriure una parella o bé de forma individual. Si no tens parella, te la busquem!

Les inscripcions es tancaran el dia 11 de novembre i rebreu al correu electronic facilitat, la organització. El pagament es realitzarà el mateix dia de la jornada.

Fundación Josep Carreras contra la leucemia

Fundación Josep Carreras contra la leucemia

La Fundación Josep Carreras lucha contra la leucemia a través de 4 grandes áreas de actividad: la búsqueda de donantes voluntarios de médula ósea para pacientes que no disponen de un donante entre sus familiares; la investigación científica; el apoyo para la mejora de las infraestructuras hospitalarias y los servicios sociales a pacientes.

Más información ›

Donantes (18)

Recaudado 2.941 € de 5.000 €

Donativos 18

Faltan 118 Días