Recaudado

91€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Enviament d'ordinadors per a Hospitals de Guinea Bissau

La Clínica Shalom de Bafatá, va fer arribar a Abaraca una petició d’ordinadors per tal d’incorporar-los al centre i informatitzar les dades. Aquesta petició, va arribar a l’Hospital Clínic, i aquest, ha donat 50 ordinadors!

Recaudado

91€

Objetivo

2.500€

Donativos

1

Faltan

Finalizado

4%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Educación Infancia Cooperación internacional

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 11 ago 2019

Abaraca és una associació sense ànim de lucre que neix a finals de l’any 2014 amb el fi de millorar la qualitat de vida de diferents habitants de la regió de Bafatá, Guinea Bissau.

Centra el seu treball en l’educació, l’empoderament de la dona i la sensibilització comunitària en diferents àmbits. Fa poc menys d’un any ha començat a endinsar-se en el món sanitari. 

Aquest any, ha realitzat durant dues setmanes una formació d’informàtica bàsica a un parell de grups de metges i infermers/es, per petició de l’hospital, per tal de millorar el tractament de la informació dels pacients i la organització interna del centre.

La Clínica Shalom de Bafatá, també, va fer arribar a Abaraca una petició d’ordinadors per tal d’incorporar-los al centre i informatitzar les dades. Aquesta petició, va arribar a l’Hospital Clínic, i aquest, ha donat 50 ordinadors!

Degut a la gran quantitat d’ordinadors, la idea és poder donar uns quants a cada hospital principal de la zona i que, poc a poc, puguin millorar en quant a la qualitat de l’atenció als pacients.

Ara només falta aconseguir pagar l’enviament dels equips informàtics, ens ajudes?

Abaraca es una asociación sin animo de lucro que trabaja para el desarrollo integral de las personas de diferentes poblados de Bafatá- Guinea Bissau.
Esta asociación nace a raíz de diferentes viajes a Gambasse; después de ver las necesidades que hay allí hemos elaborado planes de trabajo para cubrirlas en la medida de lo posible sin romper el equilibrio del poblado. Años anteriores hemos trabajado la salud bucodental de los niños y jóvenes del poblado y la elaboración de diferentes talleres en la escuela. También hemos ayudado a casos puntuales de niños con desnutrición graves y hemos estado pendientes de su recuperación. Este año estamos realizando la construcción de una escuela en un poblado vecino. Además, contamos con un muy bien estructurado programa de voluntariado.

Donantes (1)

Anónimo

91€

Hace 1.668 días

Comentarios (1)

Patrocinadores