16%

Recaudado 700 €

Objetivo 4.500 €

Donativos 20

Faltan24 Días

A favor de KORBIS AGRI

Dona a este reto

GRANJA AVÍCOLA GESTIONADA PER DONES

Durant les reunions mantingudes amb les dones de la cooperativa es va arribar a la conclusió i van manifestar el seu desig de muntar una granja de gallines. Des de KORBIS AGRI es farà la primera inversió i a partir d'aquí elles gestionaran el projecte.

GRANJA AVÍCOLA GESTIONADA POR MUJERES

Durante las reuniones mantenidas con las mujeres de la cooperativa se llegó a la conclusión i manifestaron su deseo de montar una granja de gallinas.Desde KORBIS AGRI se hará la primera inversión y a partir de aquí ellas gestionaran el proyecto.

https://korbisagri.wixsite.com/africa/qui-som-1

COOPERATIVA AGRÍCOLA DE JOVES

El projecte de la cooperativa agrícola està pensat per millorar l'alimentació de les famílies mitjançant el consum propi de les collites però també amb un excedent que els permetin uns ingressos extres per les economies d'aquestes famílies. La ONG disposa de 4 hectàries preparades per cultivar, però es començarà acondicionant 1 hectària per veure com funciona.

COOPERATIVA AGRÍCOLA DE JOVENES

El proyecto de la cooperativa agrícola está pensado para mejorar la alimentación de las familias mediante el consumo propio de las cosechas pero también con un excedente que les permitan unos ingresos extras para las economías de estas familias. La ONG dispone de 4 hectarias preparadas para cultivar, pero se empezará acondicionando 1 hectaria para ver como funciona.

https://korbisagri.wixsite.com/africa/qui-som-1

KORBIS AGRI

KORBIS AGRI

KORBIS AGRI

treballem pel desenvolupament de diferents projectes a Àfrica

Más información ›

Donantes (20)

Recaudado 700 € de 4.500 €

Donativos 20

Faltan 24 Días