32%

Recaudado 321 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 12

Faltan20 Días

Dona a este reto

El Whyte ens necessita ... ens ajudes ajudar-lo? 

El WHYTE va ser recollit del carrer pel CAAD Maresme d'aquesta manera: Arrastrant les potetes de darrera, i al fer-li proves va resultar que teia el maluc trencat. 

L'operació per curar-lo costa 1.000€ i per això obrim aquest repte! Perquè un granet de sorra pot omplir una platja!

Gràcies a tots <3

 

Associació de Voluntaris del Caad Maresme (VOLCAAD)

Associació de Voluntaris del Caad Maresme (VOLCAAD)

QUI SOM?

Volcaad és l’associació de voluntaris del CAAD MARESME que neix amb la finalitat de col·laborar amb el centre per millorar el benestar dels animals i fomentar la seva adopció tot creant un clima de germanor i benestar entre els voluntaris.

Pretenem ser una associació participativa on tothom hi sigui benvingut, per això treballem a partir de grups de treball on tots sumem.

AMB QUINES FINALITATS?

  • Donar a conèixer el Caad Maresme com a centre de recollida i adopció d’animals perduts i abandonats, així com els gossos i gats, tant en la comarca del Maresme com en altres comarques de la província de Barcelona.
  • Millorar el benestar dels animals tant a nivell de l’entorn com a nivell de salut física i mental, mitjançant el treball cooperatiu i les teràpies alternatives.
  • Educar i sensibilitzar la població, en l’adopció i la tinença responsable dels animals de companyia, així com fomentar el respecte vers als animals i la natura.
  • Capitalitzar, organitzar i motivar el potencial humà que representa el voluntariat del Caad Maresme i d’aquelles persones que volen col·laborar de forma desinteressada.

 VOLS CONTACTAR AMB NOSALTRES?

Formulari vinculat al correu (botó)

info@volcaadmaresme.org

https://www.facebook.com/volcaadmaresme?fref=ts

Más información ›

Donantes (12)

Recaudado 321 € de 1.000 €

Donativos 12

Faltan 20 Días