401%

Recaudado 2.007 €

Objetivo 500 €

Donativos 136

Faltan2 Días

A favor de Pallapupas

Dona a este reto

Com cada any els amics d' Un Camí de Nassos reiniciem aquesta acció solidària just en el punt on la deixàrem l'any passat a Carrión de los Condes (Palència). Al llarg de l'any hem tingut dubtes però com ja sabeu, som persones positives i ...

Ja portem tancades cinc guardioles que ara us detallem:

La guardiola del primer any i que caminarem des de Roncesvalles fins a Puente de la Reina (recorregut íntegre per Navarra) l'any 2014 on coneixérem a la Mar, la Susana, la Mar i en Jorge i que gràcies a aquesta acció recollirem 241 euros.

La guardiola del segon any , que caminarem des de Puente de la Reina fins a Logroño, un Camí més solitari que el de l'any anterior però que ens serví per reforçar la nostra amistat i que reunirem 375 euros.

La guardiola del tercer any que férem des de Logronyo fins a Santo Domingo de la Calzada i que ens permeté conèixer bellíssimes persones com la Yuta i l'Aitor de Ventosa o l'Angel d'Azofra entre moltes altres persones i que ens ajudaren a ajuntar 456 euros.

 La guardiola del quart any i que unírem  les poblacions de Santo Domingo de la Calzada i Burgos amb la novetat que aquest any ampliarem l'equip amb les incorporacions del Pepe i del Mariano i un cop arribats a la capital burgalesa vàrem fer el primer Sorteig amb Nassos. Totes aquestes iniciatives ens permeteren recollir la xifra rodona de 600 euros

La guardiola del cinquè any l'any que vàrem trencar i per molt la barrera dels 1000 euros. En aquella ocasió anàrem des de la capital burgalesa fins a Carrión de los Condes a la província de Palència. Aquest cop com a anècdota ressaltem que ens trobarem amb la Nancy una HospitalClown de Boston. Finalment, vàrem reunir 1676 euros.

Pallapupas

Pallapupas

Pallapupas es una ONG cuyo objetivo es mejorar el estado físico y mental de niños, niñas y personas mayores ingresadas en hospitales y centros sociosanitarios, y de personas con enfermedades mentales. Trabaja dentro de los hospitales creando un espacio para la risa durante el proceso de la enfermedad, y así convertir estos centros sanitarios en espacios más amables y llenos de vida mediante actuaciones artísticas, con un método artístico propio, orientadas a niños, niñas y personas mayores, en estrecha colaboración con el personal sanitario. Fuera de los hospitales hacen teatro con personas que sufren enfermedad mental o con personas que tienen familiares muy cercanos con enfermedades mentales. El teatro se utiliza en este caso como herramienta de expresión en su lucha contra el estigma.

Más información ›

Donantes (136)

Recaudado 2.007 € de 500 €

Donativos 136

Faltan 2 Días