Recaudado

300€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

#Unallarperfercamí

Ajuda'ns a mantenir una llar que permet iniciar el camí per normalitzar la situació de vulnerabilitat que pateixen.

Recaudado

300€

Objetivo

5.000€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

6%

A favor de

Categoría

Inserción social

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 20 nov 2018

La creació d’un entorn segur, per a les persones que ho han perdut tot i que la seva situació és d’extrema vulnerabilitat, és el primer pas per reestructurar la seva vida. Arrels Sant Ignasi, acompanya, a aquestes persones en procés de guanyar cada dia qualitat de vida. Des de 1994, oferim pisos de reinserció, on els nostres professionals i voluntaris, ajuden en el procés de reconnexió amb la societat: Atenció sanitària, atenció social, autodescobriment de capacitats i habilitats, educació en hàbits, inserció laboral i superació de les addiccions.

Poder fer aquest procés amb professionals que t’orienten, t’ajuden i t’acompanyen, que et porta a un benestar emocional que permet una millor recuperació ja que és una necessitat bàsica: sentir-te segur, acompanyat i escoltat. “ Si no vas al ritmo de la Sociedad, no eres nadie”, explica en Josep, antic usuari del programa Arrels Reinserció.

Per altra banda, el fet de compartir aquest recurs residencial amb altres persones en les mateixes característiques, aporta una major perspectiva, que permet augmentar el procés de millora a través de la força del col·lectiu.

El manteniment dels nostres pisos d’inclusió per persones sense llar o en situació d’addicció té un cost de 75€ diaris per persona cobrint: seguiment educatiu, alimentació, despeses de la llar, higiene, tallers, vestimenta, medicació, tractaments odontològics i sortides de lleure.

Ens ajudes a aconseguir-ho!

Arrels Sant Ignasi acull i acompanya a les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida.

Aquest camí el fem possible mitjançant els 6 programes d’atenció: Arrels Centre Obert, Arrels Servei d’Aliments “ La Botigueta”, Arrels Reducció de Danys, Arrels Reinserció, Arrels Acompanyament i Arrels Unitat Dependent.

El disseny d’atenció pren la forma d’un itinerari de diversos programes i diversos serveis, en el qual la persona pot situar-se en qualsevol punt i trobar suports per anar avançant emprant diferents baules segons el seu moment, desig i possibilitat. Es un disseny molt flexible, personalitzat, pacient i creatiu, per tal que la persona s’hi mogui desenvolupant el seu potencial de llibertat.

Donantes (4)

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.894 días

Carles Enric

50€

Hace 1.916 días

LUZ ELENA

Donación oculta

Hace 1.917 días

Anónimo

50€

Hace 1.928 días

Comentarios (2)

Patrocinadores