6%

Recaudado 300 €

Objetivo 5.000 €

Donativos 4

Reto finalizado

La creació d’un entorn segur, per a les persones que ho han perdut tot i que la seva situació és d’extrema vulnerabilitat, és el primer pas per reestructurar la seva vida. Arrels Sant Ignasi, acompanya, a aquestes persones en procés de guanyar cada dia qualitat de vida. Des de 1994, oferim pisos de reinserció, on els nostres professionals i voluntaris, ajuden en el procés de reconnexió amb la societat: Atenció sanitària, atenció social, autodescobriment de capacitats i habilitats, educació en hàbits, inserció laboral i superació de les addiccions.

Poder fer aquest procés amb professionals que t’orienten, t’ajuden i t’acompanyen, que et porta a un benestar emocional que permet una millor recuperació ja que és una necessitat bàsica: sentir-te segur, acompanyat i escoltat. “ Si no vas al ritmo de la Sociedad, no eres nadie”, explica en Josep, antic usuari del programa Arrels Reinserció.

Per altra banda, el fet de compartir aquest recurs residencial amb altres persones en les mateixes característiques, aporta una major perspectiva, que permet augmentar el procés de millora a través de la força del col·lectiu.

El manteniment dels nostres pisos d’inclusió per persones sense llar o en situació d’addicció té un cost de 75€ diaris per persona cobrint: seguiment educatiu, alimentació, despeses de la llar, higiene, tallers, vestimenta, medicació, tractaments odontològics i sortides de lleure.

Ens ajudes a aconseguir-ho!

ARRELS SANT IGNASI

ARRELS SANT IGNASI

Arrels Sant Ignasi acull i acompanya a les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida.

Aquest camí el fem possible mitjançant els 6 programes d’atenció: Arrels Centre Obert, Arrels Servei d’Aliments “ La Botigueta”, Arrels Reducció de Danys, Arrels Reinserció, Arrels Acompanyament i Arrels Unitat Dependent.

El disseny d’atenció pren la forma d’un itinerari de diversos programes i diversos serveis, en el qual la persona pot situar-se en qualsevol punt i trobar suports per anar avançant emprant diferents baules segons el seu moment, desig i possibilitat. Es un disseny molt flexible, personalitzat, pacient i creatiu, per tal que la persona s’hi mogui desenvolupant el seu potencial de llibertat.

Más información ›

Donantes (4)

Recaudado 300 € de 5.000 €

Donativos 4

Faltan 453 Días