3%

Recaudado 25 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 3

Reto finalizado

Atura’t un moment a pensar el que representa per tu una bicicleta. Quan i per què l’utilitzes? Quins records et porta? Quines emocions et genera?  

Pels joves de SaóPrat que es troben en una situació de vulnerabilitat les bicis els poden donar l'oportunitat de viure i de créixer d'una altra manera:

  • Representen una oportunitat per formar-se i inserir-se: volem iniciar uns tallers perquè els joves aprenguin a reparar les bicicletes alhora que milloren en seguretat personal i autoestima.
  • L’excusa perfecta per suplir la manca d’activitat física i descobrir amb els companys de Saó l’entorn agrari i marítim del Prat dalt d’una bici o apropar-se a l'hort comunitari que cuidem.
  • Ensenyar a aquells companys de diferents projectes de Saó que no saben anar en bicicleta generant satisfacció, pels qui ensenyen i pels qui aprenen.  
  • Anar a l’institut, a treballar, a una formació amb un mitjà sostenible i sense que el cost del transport públic sigui un impediment.

Ens ajudes a fer-ho realitat?
Necessitem 10 bicis i 1000€.

Si tens una bici, envia’ns un correu a saoprat@saoprat.net o truca’ns al 93 479 23 78.

Associació Saó Prat

Associació Saó Prat

En SaóPrat trabajamos desde el año 2004 para generar oportunidades y favorecer la inclusión social de las personas que se encuentran en situación de vulnerabilidad o riesgo de exclusión social.

Queremos que estos niños, adolescentes y jóvenes encuentren en SaóPrat la salida que les permita mejorar su situación y vivir su presente y su futuro con dignidad

Y lo hacemos a través de proyectos educativos, formativos y de integración en el mundo laboral, trabajando de forma personalizada, haciendo que cada persona sea protagonista y responsable, de su propio proceso de desarrollo y crecimiento.

 

 

Más información ›

Donantes (3)

Recaudado 25 € de 1.000 €

Donativos 3

Faltan 487 Días